![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ne yaparsınız" başlıklı konu görüntüleniyor, "ya bence sen öyle durumlarda kırmaktan korkma.çünkü gerçek dost kırsan bile anlayış gösterendir ama sessiz bir ortam bulmak istemen de bir tercih ve saygı duyarım:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Ne yaparsınız ya bence sen öyle durumlarda kırmaktan korkma.çünkü gerçek dost kırsan bile anlayış gösterendir ama sessiz bir ortam bulmak istemen de bir tercih ve saygı duyarım:)
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne yaparsınız Alıntı:
karşımdakini kırmama korkusu temelde kırılmaktan korunmaktan ileri gelir yani ben nasıl davranıyosam o şekilde davranılmak isterim..
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Ne yaparsınız şimdi anladıııım depresyoner hanım:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: ama ne bilim ben sıkıntılı olunca genelde "ben bunu kırarsam o da beni kırar sonra" diye düşünemiyorum ki
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne yaparsınız herkesin ilgi alanı ve öncelikleri farklıdır...bundan ileri gelir aynı şeyleri düşünmememiz... mesela ben de birisi beni kırdı diye onu kırmayı düşünmem... ama biz orta yolu bulduk bence....birbirimize saygılı olmak en güzeli.. :smile::wink:
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Ne yaparsınız son söylediğin cümleye gerçekten ihtiyaç vardı. yokso bu mevzu uzardı. yanlış anlama şikayetçi oldğmdan değil hep aynı şeylerden bahsederdik
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Ne yaparsınız moralim bozulduğu zaman neyaparım derseniz ben kendi açımdan şunu yaparım ilk öncelikle moralimi bozan etkinin durumunu incelerim sonra moralimi bozan etkiyi düzeltmeye çalışırım eğer moralimi bozan etkeni düzeltemezsem aklımı boşaltırım moralim bozuk olmadığı zamana götürür moralimi tamir ederim mutlulukla insanın moralini tamir edmesi çok basit moralinizi bozacak konuları önceden düşünürseniz moraliniz bozulmaz tam kapasite mutlu birşekilde sağlam çalışır.yeterki moralinizi bozacak unsurlardan elinizden geldiğince uzak durun.örnek isterseniz şu öreneği verebilirim.eğer yüzme bilmiyorsanız serinlemek için denize girerseniz boğulursunuz değilmi kurtulduğunuzda ise kendinize kızmanın bir anlamı varmı işde moralinizide her önünüze çıkana bozdurmayınki sağlıklı olabilesiniz |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |