![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En çok kime kıl olursunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "En çok kime kıl olursunuz? 1-kendini birşey sananlara 2-Krolara 3-Havalı kişilere 4-Şımarıklara 5-Öğretmeninize 6-Kıskançlara 7-Babanıza 8-Annenize 9-Arkadaşınıza..."
| Anketimiz: En çok kime kıl olursunuz? | |||
| kendini birşey sananlara | | 45 | 78,95% |
| Krolara | | 13 | 22,81% |
| Havalı kişilere | | 16 | 28,07% |
| Şımarıklara | | 14 | 24,56% |
| Öğretmeninize | | 1 | 1,75% |
| Kıskançlara | | 8 | 14,04% |
| Babanıza | | 1 | 1,75% |
| Annenize | | 0 | 0% |
| Arkadaşınıza | | 0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 57. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En çok kime kıl olursunuz? En çok kime kıl olursunuz? 1-kendini birşey sananlara 2-Krolara 3-Havalı kişilere 4-Şımarıklara 5-Öğretmeninize 6-Kıskançlara 7-Babanıza 8-Annenize 9-Arkadaşınıza
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? 7,8 ve 9. şıkların haricinde hepsine
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? Biraz enaniyet olacak ama, kendini beğenmişler, havalılar ve şımarıklar tahammül sınırımı zorlayanlardır. |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 286 Rep: 28297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? Ben kendini bişey sananlardan hiç hoşlanmam,sonuçta herkesin nerden gelip nereye gideceğide belli diye düşünüyorum. |
| | |
| | #6 |
| Guest
| Cevap: En çok kime kıl olursunuz? 1,2,3,4,6 biraz çok oldu ama kusura bakma artık |
|
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? HAVALI KİŞİLERE UYUZ OLURUM VEDE SEVMEM Örnek impex :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? Kendini birşey sananlara, krolara, ve kıskançlara. Özellikle kıskançlara sinir olurum. Biri bir konuda kıskançlık yağtığındada affetmem, çünkü kıskançlık insanı çok değiştiriyor ve yoldan çıkarıyor resmen.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? 1,3,4 karakterleri aynı gibi sanki kendini bişey zannedenler havalı ve şimarık olurlar bende 1,3,4 lere sinir olurum |
| | |
| | #10 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 286 Rep: 28297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? Alıntı:
bencede canım hatta kıskançlık dahi bunun içine giriyo,o yüzden başlı başına bende havalı insanlardan hoşlanmıyorum yazdım,eğ bir insanı kopmleksleri bitirir,nediyoruz herzaman alçak gönüllü olalım değilmi?:):) | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |