![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En çok kime kıl olursunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "bende 1-3 diyorum kıl olmaktan geçtim nefret ederim bu tip kişiliklerden......"
| Anketimiz: En çok kime kıl olursunuz? | |||
| kendini birşey sananlara | | 53 | 80,30% |
| Krolara | | 16 | 24,24% |
| Havalı kişilere | | 21 | 31,82% |
| Şımarıklara | | 19 | 28,79% |
| Öğretmeninize | | 2 | 3,03% |
| Kıskançlara | | 10 | 15,15% |
| Babanıza | | 3 | 4,55% |
| Annenize | | 1 | 1,52% |
| Arkadaşınıza | | 0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 66. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: çankaya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? bende 1-3 diyorum kıl olmaktan geçtim nefret ederim bu tip kişiliklerden... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? ben beni sevmeyenlere kıl oluyorum :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #13 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? seni sevmeyenlere sadece sen değil bende uyuz olurum:)))))))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? Alıntı: serseriozi´isimli üyeden Alıntı ben beni sevmeyenlere kıl oluyorum :) seni sevmeyenlere sadece sen değil bende uyuz olurum:))))))) Yukarıdaki satırlar EN ÇOK KİME KIL OLURSUNUZ başlıklı forum paylaşımının sahneye konulmuş eserlerinden örnektir. Yorum yapmıyorum? Sadece hiç olmazsa başlıkla bu kadar uyumlu olmasaydı. |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? hey canım kankam teşekkür ederim sağol yönyrd sanada teşekkür edrim bende sizleri sevmeyenlere kıl oluyorum canlarım benim teşekkürler
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Kendini bişey sananlara sinir olmakla morelimi bozamıyorum, bu yüzden "sen kendini ne sanıyorsun" diye yüzüne söylerim.İçimde kalmasın isterim, sonra bu kıskançlığa, kinciliğe dönüşür ya da dönüşebilir...Tabi bu her insan için geçerli değil.Bence en güzeli yüzüne söylemek, boşu boşuna sıfatsız kişiye sinir olup kendimi ne diye üzeyim? ki?:confused::smile: Ama böylede ters oluyor fakat en azından içimde kalmıyor.Daha ne yapayım.Daha güzel yol varsa söyleyin yaa:smile:?
__________________ BEDAVA, KALİTELİ AVATARLAR İÇİN TIKLAYIN:wink: |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? Kendini bişe sananlara havalı olanlara ve şımarıklara
__________________ Beni biğeniyorsanız teraziye bir tık lütfeen:smile: |
| | |
| | #19 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? ben havalı olanların genelde havalarını alıyorum.kendisini aşağı doğru indiriyorum.zaten diğer tipleri çevremde barındırmam.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: adanadanım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 21 ![]() | Cevap: En çok kime kıl olursunuz? ben şımarık insnlara ve kendini beğenmişlere kıl olduum kadar kimseye kıl olmam:mad::mad: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |