![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "niye azla yetinmeyi bilmiyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "biz insanoğlu niye azla yetinmeyi bilmiyoruz.Herşeyin hep daha fazlasını istiyoruz.Aslında azla yetinenler varda benmi bilmiyorum :confused:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Misafir..
| niye azla yetinmeyi bilmiyoruz biz insanoğlu niye azla yetinmeyi bilmiyoruz.Herşeyin hep daha fazlasını istiyoruz.Aslında azla yetinenler varda benmi bilmiyorum :confused: |
|
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: çankaya Yaş: 31
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: size bir soru aza kannat edemeyenn çoğundanda olurmuş herkesin bildiği bu atasözünü çok severim ben evet bence azla yetinenler var hemde çoğunlukta etrafındaki insanlara bir göz gezdirmen yeterli özellikle kırsal kesimlere yalnız iyi forumlar... |
| | |
| | #3 |
| Misafir..
| Cevap: size bir soru ama onlarda azı yetmediği için göç etmiyorlarmı sence |
|
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: size bir soru Çok var azla yetinen daha doğrusu doymuş insanlar bunlar aslında ne istediğini bilen,görmüş geçirmiş diyelim.. |
| | |
| | #5 |
| Misafir..
| Cevap: size bir soru bence çoğunluk yetinmeyenlerde çünkü milletimizin hali ortada |
|
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: size bir soru İnanç ve toplum kültürümüzde Tefekkür ve Şükür gibi iki kelimenin mana ve duygusunu yitirdiğimiz için hiç bir şeyin ölçülü olanı bizim gözümüzü doyurmuyor. Ağır sözümü vecizle bitireyim. Gözünü toprak doyursun derler anadoluda kanaat etmeyenlere |
| | |
| | #7 |
| Misafir..
| Cevap: size bir soru evet yönetryd bende bunu demek istemiştim beni anlayan biri çıktı sonunda |
|
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: size bir soru arkadaşlar doyumsuzluk insan oğlununkanında vardır. allaha şükür etmeyi bilmeyenler elindekinin kıymetini bilmeyenlerdir. 1 ekmeğin varsa şükür etmiyorsan aç kaldığın zaman 1 ekmeğin değerini anlarsın ve her zaman şükür edin allah bugünümüzü elimizden almasın (amin) yobaz insanlara sözüm yok çünkü onlar zaten hiçbir şeyin kıymetini bilmez
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: size bir soru Az ile doymayanı ne yapmalı derler. benim diyeceğim de odur ama bunu yanında bende her zaman daha fazlasını isterim. Neden kullar böyle bilmem. Allah gözümü doyursun diyorum |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: size bir soru allah gözünüzü değil gönlünüzü doyursun kimsenin gözü doymaz impex abi :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |