![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "niye azla yetinmeyi bilmiyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: di.al ´isimli üyeden Alıntı bayanlar aradakendilerine böyle lakaplar takarlar buda biraz ilgi çekmek içindir impex ve başarırlarda bence bu arada mesaj alındı ozi ama neden böle bi kanıya vardın ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: size bir soru Alıntı:
ve bu konuda siziz özel mesaj yazm hakkınız doğunca konuşalım lütfen aramızdaki özel konuyu kapatalım lütfen
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: çankaya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: size bir soru ok sen bilirsin nasıl istersen ozi kardeş ama o hakkın doğucağınıda pek sanmıyorum he hehh |
| | |
| | #43 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: size bir soru boz ver bakarız bi çaresine saygılarımla
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #44 |
| Misafir..
| Cevap: size bir soru ortalık karışmış ben yokken ama ben ilgi çekmek için demiyorum sürekli kullanırım |
|
| | #45 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: Azerbeycan-Baku
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: size bir soru iste isanin yaradilisi boyle. |
| | |
| | #46 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: size bir soru Alıntı:
insanın gözü neden doymaz neden hep fazlasını ister dersiniz eved insan denen varlık.özgür idaresiyle ruh beden nefis akıl dörtleminde yaratılmış bir varlık olduğu için.insanın sistemleri tam anlamıyla tertemiz iyi düşünmesi cennet gibi birdünya kurması için yaratılmış insanın bir adıda sevgidir. şimdi neden bu sevgi denen insan iyi olmak için yaratıcısının sözlerini dinlemek için dünyaya gönderilen insan neden aç gözlü neden hep başklarının hakına gözdikip doyumsuz olmak istiyor dersek bende şunu söylerim insanın tüm biyolojik sistemlerine iblis adında bir virüs bulaştığı için insan kendi işlevini yapamaz hale geldiği için esasında insan değilde içine sızan iblisin aç gözlü olduğu için insanı isteklerini yaptırmak için piyon olarak kullanıyor ama insanlarda hep insanlarda arar bu aç gözlük duygusunu benlik duygusunu esasında gözle göremediğimiz düşmanımız olan iblis nefis ve akıl sistemini elegeçirdiğinden insan gözle göremdiği düşmanınının yaptırdıklarını kendi düşüncesiymiş zannederek hep kabahati insanlarda aradığı için dünyada düzenlenmeye huzura sevgiye barışa gidilemedi işde insan iblis tarafından tamamiyle virüs yediği için.iyilik örnek mükenmel biyolojik sistemlerini kullanamıyor işde aç gözlü benciliğin çok kısa ama çok kısa örneğini verdim.eğer sözlerimle fadalı bilgili yardım edebildiysem ne mutlu bana saygılarımla | |
| | |
| | #47 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 15 ![]() | Cevap: size bir soru bence önce insanın gözü doymalı yoksa ac gözlülük yapar daha fazlasını ister dimi ama:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |