![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "niye azla yetinmeyi bilmiyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet bizde birde onda var bende niye yok komplexsi var bence önce bunu aşmalı ayrıca en kötü günümüz böyle olsun..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Misafir..
| Cevap: size bir soru evet bizde birde onda var bende niye yok komplexsi var bence önce bunu aşmalı ayrıca en kötü günümüz böyle olsun |
|
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: size bir soru buda bencillik sınıfına girer ve çokda hoş değil bakın size örnek vereyim eliniz ayağınız var aklınız var eviniz var işiniz var şuan sitede eğleniyorsunuz bundan güzel ne olabilir :(ayrıca yeni insanlarla tanıştık ve sohbet ediyoruz ) bundan güzel ne olabilir
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #13 |
| Misafir..
| Cevap: size bir soru benim canım biraz sıkkın ama evet dedim ya en kötü günümüz böylr olsun |
|
| | #14 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: size bir soru Ben önce de dedim. Kendi dıma ben biraz bencilim. Her zaman biraz daha isterim ama keşke böyle olmasam. Yine de kimseye zarar vermemek adına hareketlerime dikkat ediyorum |
| | |
| | #15 |
| Misafir..
| Cevap: size bir soru ee tabii dikkatli olmak lazım kimseyi kırmamak incetmemek lazım ısrarcı olmamak lazım dimi ama |
|
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: size bir soru gülümmmm gülümü soldurma caaaanım ömrümü soldurma ben sana aidim sen bana aiit doğuş dilime dolandı arkadaşlar alakası yok konu ile ama affola
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #18 |
| Misafir..
| Cevap: size bir soru çok doğru arkadaşım sınırı seviyeyi korumak lazım |
|
| | #19 |
| Misafir..
| Cevap: size bir soru önemli değil ozi içinden geldiği gibi davran |
|
![]() |
| Seçenekler | |