![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aldatma" başlıklı konu görüntüleniyor, "evli çiftler bazen herşey yolunda olduğu halde birbirlerini aldatabiliyorlar peki sizce niye:confused:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Misafir..
| aldatma evli çiftler bazen herşey yolunda olduğu halde birbirlerini aldatabiliyorlar peki sizce niye:confused: |
|
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: çankaya Yaş: 32
iyi forumlar... | |
| | |
| | #3 |
| Misafir..
| Cevap: aldatma çok doğru söylüyorsun di.alcım |
|
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aldatma Bencede hiç doğru bişey değil,ahlakı olan hiç bir insan bunu yapmaz dialinde dediği gibi bunun adı sadece doyumsuzluktur.Acaba sen kendin için nekadar doğru bi konu açtın:confused: |
| | |
| | #5 |
| Misafir..
| Cevap: aldatma gülüm neyi kastedmek istediğini anladım ama biz seninle bu konuyu çözdük sanıyordum farkındamısın bilmiyorum ama kırıcı oluyorsun |
|
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: aldatma onuru haysiyeti olan bunu yapmaz ben bu ko nuyu daha öncede tartıştığımızı hatırlıyorum aldatıyorsan =gurursuz haysiyetsizsindir aldatılıyorsan =eşine olan sadakatsizliğindendir. yetermi bu kadar açıklama
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aldatma Alıntı:
Konunuza gelince canlılar yaptıkları eylemi (aldatma, çalma vs) ahlak ve değer kavramı dışına iterek yaptıklarından o anki duyguları bunu yaptırıyor ama hiçbir yanlış cezasız (karşılık verme anlamında söylemiyorum, mesela çevreden dışlama, iş yerinde soyutlama vs ve kanuni ceza dan bahsediyorum) kalmamalı ki. iki kere düşünerek kural ve kuramlar içerisinde kalsınlar. Gerisi beyhude. Güzel bir konu teşekkürler | |
| | |
| | #8 |
| Misafir..
| Cevap: aldatma ozi biz gülümle konuşmuştuk ben düşüncelerinizi merakettim sadece |
|
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: aldatma neyi konuştun anlayamadım açıklama yaparmısın lütfen
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |