![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhab arkadaşlar aklıma geldide birden sorayım dedim , Beni sevmeyen varmı ? Nelerimi sevmiyorsunuz ? Nasıl birisi olmam lazım ? torumlarınızı beklerim..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım merhab arkadaşlar aklıma geldide birden sorayım dedim , Beni sevmeyen varmı ? Nelerimi sevmiyorsunuz ? Nasıl birisi olmam lazım ? torumlarınızı beklerim
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım Seni sevmeyen ölsün diyorum :) :) :) |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım severim tabii seni ama kardeşim seni sevmediğim yanların Yazıları yazarken iki defa enter yapma satır atlamak için. Cümlelerini çok fazla ksa tutma ve Türkçene daha fazla dikkat et... Ok mi |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım gülüm böyle bir yorumla şaşırdım walla :) Ben senden açıkçası olumsuz yanıt bekliyordum
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım ama ben ş-ü gibi seslileri senin gibi okurken zorlanmıyorum ki :)
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım allah razı olsun bende sizleri seviyorum ama ilk önce ben galiba kendimi sizlere yanlış tanıttım kişiliğim açısından
| | |
| | #8 |
| Misafir..
| Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım burda daha yeniyim ama iyi birine benziyorsun hemen kaynaşıyorsun sevilmiyecek yanlarını söylemem için biraz daha tanımam lazım gerçi beni kırmıştın biraz ama unuttum ben |
|
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım hayır hata sende idi ilk tanıdığın bir kişite salak demek doğrumu sence ? ayrıca bilmediği bir konu üzerine mesala bugünde sen bulamadın bu sayfayı ben sana salak desem olurmuydu değil mi ? haksızmıyım
| | |
| | #10 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım Alıntı:
bu arada sen kendini yanlış tanıtmadın sadece hemen daha alışmadan sana arkadaşlık kurmak istedin, bunda kötü birşey yok. Ben hatırlıyorum sen bana hep özel mesaj attığında daha yeniyken sen, ben sana ters bir cevap vermiştim sanırım çünkü o zamanda seni iyi tanımıyordum. Yoksa biz seni seviyoruz ya sen şüphe etme.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |