![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: onairci ´isimli üyeden Alıntı ayy seviyorum seni ya çok iyi bir insansın sen bu arada sen kendini yanlış tanıtmadın sadece hemen daha alışmadan sana arkadaşlık kurmak istedin, bunda kötü ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım Alıntı:
bende seni seviyorum kankim benim
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Misafir..
| Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım ben sana salak demedim bilmiyomuş gibi yapma demek istedim ama sen yanlış anladın beni |
|
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım Alıntı:
beni sen gülüme sor o sana anlatsın bilmem anladın mı gülüm yani gül hm ?
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #14 |
| Misafir..
| Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım sormama gerek yok bence zaman la tanırım senide |
|
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım tamam canım arkadaşım biz bir aileyiz ve daha zamanla tanışacağız zaten
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir/izmir Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım ama ben seni tanımıyorum ki senn kimisinizz:smile: |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Beni sevmeyen varmı ? nasıl olmaslıyım sevmek insanın ilk yaşam yeri olan cennette başladı sevmek adlı bir biyolojik porogramla yaratılan insandenen yaşam faktörü sevgiyle semekle saf olan ruhlarıyla taki bu günümüz olan zamana kadar.çok şeyler bıraktılar geçmişden geleceğimize sevgili arkadaşlar sevmek beğenilmek insanın tüm benliğini kaplayan bireyi tüm atomlarıyla canlı tutan bir enerjidir.insan bu enerjiyi aldığında.dünyası çevresi bile değişime uğruyor.tertemiz pırıl pırıl zararsız sevgisinden başkasını düşünmeyen düşünen bir varlık olup çıkıyor oysaki sevgimizin kutsallığını bozmak isteyen okadar.sevgi düşmanları verdırki cevremizde içimizde bile bize kendimize zarar veren düşünceler sevgimizi yok eddirmek için tüm sinsiliği ile seven insanı sevmeyen acı veren yok edici bir duruma düşüre bilir bu kötülükler nedir derseniz içimizdeki insan sevgi sistemine sızan iblisi şeytan dır.işde bu şeytani iblis nefislerimizle beraber olduğunda seven bir insanı gözlerine baktığınızda sevgisinden başkasını göremeyen biri insanın gözlerini cehenneme cevire bilirler.oyüzdendirki sevgi şudur her zorluğa beraberce katlanmaktır.dış unsurlardan vede iç unsurlardan gelen negatif düşünceleri baskıları hiçe sayarak sadece sevgimizin.gücü vardır diyerek.iki bireyin yada topluluklarla olan bireylerin birbirleriniz seven sayanların hep bir olması gerekir ki içimizdeki sonsuzluğun enerjisini aktif hale getirip pozitif bir sevgi alanı yaratalım.tüm ama tüm herşey insandenen biyolojik sistemin elindedir sevgiyle olanın yaşayanın dünyası cennnettir.bunu herkes bilir işde sevgi düşmanlarına karşı hep bir yürek olursanız inanınki her kötülük sevgisizlik sizlere yaklaştığında demirin erimesi gibi erir ve herkes şöyle söyler süper meyadan sevgi formu varmış ama herkes giremiyormuş. dedirt mekmi var yoksa sevgisiz yaşamakmı var karar sizindir saygılarımla.başarmak.ilk adımla başlar son adımda zirveye çıkar çünki zirveye vardığınızda sizi kucaklayacak sevgiler orda sizi beklemek dedirler.sağlıcakla temiz birdünya yaşamı mutluluğu dileğimle.Ben de sadece sevgiyi seviyorum sevginin sevilmeye değerolduğunu seviyorum hayat yaşantımız olduğunu seviyorum.sevgisiz insan hurdalıkda yok olmaya benzeyen.hurdaya benzer Konu uzakgezegen tarafından (01-07-2007 Saat 07:55 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |