![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "GERCEK BIR ANI" başlıklı konu görüntüleniyor, "***Arkadaslik teklif ettigim bayan.. nihayet teklifimi kabul etmis.taksim'de bulusmak üzere randevulastik.. gelgelelim,yaz günü..kavunu inciri fazla kaçirmisim..üzerinize afiyet,malum deniz otobüsüne kendimi zor attim ! yol boyu tuvaletten çikamadim ...taksim'e çiktim,baktim daha ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | GERCEK BIR ANI ***Arkadaslik teklif ettigim bayan.. nihayet teklifimi kabul etmis.taksim'de bulusmak üzere randevulastik.. gelgelelim,yaz günü..kavunu inciri fazla kaçirmisim..üzerinize afiyet,malum deniz otobüsüne kendimi zor attim ! yol boyu tuvaletten çikamadim ...taksim'e çiktim,baktim daha gelmemis.bu arada barsaklar kanalizasyon sebekesi gibi..tam etrafta tuvalete benzer bi yer araniyodum ki hanim çikageldi.. bu arada biraz kaçirdim ! istiklal'de gezelim dedi,peki dedim,biraz daha kaçirdim..gezerken biraz daa,biraz daa derken altim enikonu doldu. bi magazanin önünden geçerken ''ya buraya kadar gelmisken bi pantolon aliim kendime'' diye içeri daldim.bedenime göre bi pantolon istedim. tezgahtar denememi önerdi ama denermiyim hiç..''lütfen paketleyin' diyip aceleyle paket bankosundan paketi alip çiktim.. hatuna ''çok aciktim ben''dedim,ilk cafeye girdik..''sen otur,ben su pantolonu deniim'' diyerek acilen tuvalete kostum.hemen pantolla donu çikarip havalandirma penceresinden attim..barsaklari da iyice bosalttim.. oh be!rahatlamistim.poseti açtim,aaa o da ne? bu bi kazak!!eyvah poku yedik...son ümitle pencereye saldirdim, elimle arandim,attiklarim yok,,,, eyvah ki eyvah!..yandik,rezil olcam manitaya..dakkalar geçiyo ,,,,çikamam disari! bu ara millet kapida kuyruk tutmus.homurdanmalar,küfürler,bagris,çagris.. ben çikamiyorum, kapiyi tekmeliyorlar.. cafe sahibi polisi aramis,tuvalette eroin içiyolar diye! polis geldi,kapiyi itfayeci baltasiyla kirip beni zorla disari çikardilar!!! son hamle, kazakla önümü kapatabildim,ama kiçim açikta kalmisti sizin hiç böyle bir aniniz varmi? :))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |