![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yedigimiz kazıklarmı fazla,Attıklarımızmı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hersey yasayıp ogrenilir,En iyi ogretmen hayattır. Evet ! hayatımız boyunca yedigimiz ve Baskalarına attıgımız kazıkları paylasalım :) Terazinin neresindeyiz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yedigimiz kazıklarmı fazla,Attıklarımızmı? Hersey yasayıp ogrenilir,En iyi ogretmen hayattır. Evet ! hayatımız boyunca yedigimiz ve Baskalarına attıgımız kazıkları paylasalım :) Terazinin neresindeyiz?
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yedigimiz kazıklarmı fazla,Attıklarımızmı? İnsan oğlunun fıtratında itiraf pek yer almaz veya az kullanılır, bence çoğumuz hep yediğimiz kazık veya ummadığımız karşılıklardan hep şikayetçi oluruz. Bende daha çok kazıklandıklarımın bilerek veya bilmeyerek attığım kazıklardan fazla olduğunu söylemek durumundayım. <<<Atılan kazık unutulabiliyorda, yenen kazıklar asla! |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 121 Rep: 11983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yedigimiz kazıklarmı fazla,Attıklarımızmı? Hiç kimseye kazık atmadım ama bana kazık atan insan çok oldu. Peki ben ne yaptım?Onlara verilecek en büyük cezayı verdim ve yüreğimden onları sildim.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yedigimiz kazıklarmı fazla,Attıklarımızmı? Valla yediğim kazıklar çok oldu şimdi düşünüyorum ben attım mı acaba diye ahhhh keşke atabilseydim ama ben bu felsefeyle değil insanlara kazık atmayı bi karıncayı bile incitemem bana kazık atmaları için varım arkadaşlar kalbimden sildiklerimde kalbimi çokkk acıtanlar olmuştur
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yedigimiz kazıklarmı fazla,Attıklarımızmı? ben kazık atmadım hatırladığım kadarıyla, toplasan bir iki yemişimdir... bende selinam gibi bir karıncayı bile incitmemeye çlışırım... bir ata sözü olarak değilde gerçekten bir karınca ölüsü görsem üzülürüm çünkü hayvan yuvasına yiyecek götürmeye çalışırken ölüyor. |
| | |
| | #6 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Yedigimiz kazıklarmı fazla,Attıklarımızmı? |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yedigimiz kazıklarmı fazla,Attıklarımızmı? öle unutamadığım kazıklar yemedim attığımı da sanmıorum..ama çok fazla insanların düşüncesizlikleriyle karşılaştım..bilerek ya da bilmeyerek yapılan..neyse artık..ama istenmeden yapıldığını düşündüğüm için kazık olarak nitelendirmek acımasızca olur sanırım..
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | |