![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Supermeydan.Net uyeleri bos vakitlerini nasıl degerlendiriyor,Yararlı ugraslarınız Hobileriniz neler?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz? Supermeydan.Net uyeleri bos vakitlerini nasıl degerlendiriyor,Yararlı ugraslarınız Hobileriniz neler?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz? Mesela konunuza ilk cevap yazma şansına sahip olmam bir boş zamanımdır. Ben boş zaman kavramımı üçe (3) ayırıyorum. 1-İş ve mesai saatleri içerisindeki boş kalan zamanlarım; Ne uygunsa veya gazete okumak, net'e girmek veya çevremdekilerle sohbetle geçiririm 2-Mesai saati dışındaki boş zamanlarım genelde planlıdır, arkadaş grubum veya ailemle onlar öncelikli isteklerine yönelirim. 3- Tatiller veya hafta sonları ise bana göre boş değildir çünki planlı veya mutlaka dolu olur. ve dolu dolu yaşarım. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: Azerbeycan-Baku
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz? Bos vakit buldukca forumlara yaziyorum |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz? boş vaktim olsa değerlendireceğim ama boş vakit bulamıyorum boş vaktim olursa tabii süpermeydan :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #6 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz? bende boş vakitlerımde süpermeydandayım. |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz? Süpermeydan boş vakit işi mi olurmuş arkadaşlar. SUpermeydan sayesinde boş vaktim kalmıyor :):):):) Sen çok yaşa Supermeydan |
| | |
| | #8 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz? Alıntı:
ben işden atıolacam yakında
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz? süpermeydan gibi bir forum olurda insanın boş vakti olur mu hiç başlı başına bir iş süpermeydan iyiki üye olmuşum:))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Bos vakitlerinizi nasıl degerlendiriyorsunuz? bende iyiki üye olmuşum bu forum olmasa çatlardım :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |