FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Hobiler > Denizcilik

Hangi gemi

Hobiler katogorisi Denizcilik forumu içinde "Hangi gemi" başlıklı konu görüntüleniyor, "iki tane gemimiz var ikisi de suratleri ayni ruzgar sartlari ayni akinti kuvveti ayni asagidaki haritalara rotalari ben kendim cizdim, yanlis anlasilmasin bir yaniltmaca yok . pembe gemi mi ? ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-05-2008, 10:35 AM   #1
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Hangi gemi

iki tane gemimiz var ikisi de suratleri ayni ruzgar sartlari ayni akinti kuvveti ayni

asagidaki haritalara rotalari ben kendim cizdim, yanlis anlasilmasin bir yaniltmaca yok .

pembe gemi mi ? siyah gemi mi ?

Gibraltar CEBELITARIKTAN cikan iki gemi , Hangi gemi once PHILADELPHIA ya varir.

bu soruyu bilen arkadasa , afganistan limanina gemi yolculugu ile 1 hafta tatile yollicam
soz veriyorum

haritaya bakin

senolmutlu@2008
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 13-05-2008, 10:48 AM   #2
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ötelerden habersiz nizama lanet olsun ...

RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Cevap: Hangi gemi

Siyah gemi diyorum...:))) doğru mu?
Alt 23-05-2008, 01:07 AM   #3
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

pembe gemi daha once varir , cunku uzak mesafelerde daire seyr yapilir, dunyanin kuzeyi ve guneyine gidildikce mesafeler azalir ekvatora yaklastikca mesafeler uzar.

tabii havalar da onemli
----------------------

ancak ?? ekvator bolgesi en tehlikesiz ruzgarlarin en az oldugu yerdir
Notr gibi
kuzey kutubundaki ruzgar hareketi guneyin tam tersidir.

firtinaya yakalanmis gemiler cok derin bir firtinaysa ekvatora dogru kacar
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 23-05-2008, 01:57 AM   #4
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alo! kadinlara inanma...bir dost :)

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

cevabi cok cabuk soylemissiniz efendim,kaldiki konuyu simdi gorduk keske biraz daha yorum aldiktan sonra cevaplasaymissiniz...ama guzel bi soruydu ve denizcilik hakkinda da bize sunmus oldugunuz bilgiler kayda deger tesekkur ediyoruz efendim...:)

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:05 PM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0