![]() |
| | |||||||
Hobiler katogorisi Denizcilik forumu içinde "Hangi gemi" başlıklı konu görüntüleniyor, "iki tane gemimiz var ikisi de suratleri ayni ruzgar sartlari ayni akinti kuvveti ayni asagidaki haritalara rotalari ben kendim cizdim, yanlis anlasilmasin bir yaniltmaca yok . pembe gemi mi ? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hangi gemi iki tane gemimiz var ikisi de suratleri ayni ruzgar sartlari ayni akinti kuvveti ayni asagidaki haritalara rotalari ben kendim cizdim, yanlis anlasilmasin bir yaniltmaca yok . pembe gemi mi ? siyah gemi mi ? Gibraltar CEBELITARIKTAN cikan iki gemi , Hangi gemi once PHILADELPHIA ya varir. bu soruyu bilen arkadasa , afganistan limanina gemi yolculugu ile 1 hafta tatile yollicam soz veriyorum haritaya bakin ![]() senolmutlu@2008 |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi gemi Siyah gemi diyorum...:))) doğru mu?
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi gemi pembe gemi daha once varir , cunku uzak mesafelerde daire seyr yapilir, dunyanin kuzeyi ve guneyine gidildikce mesafeler azalir ekvatora yaklastikca mesafeler uzar. tabii havalar da onemli ---------------------- ancak ?? ekvator bolgesi en tehlikesiz ruzgarlarin en az oldugu yerdir Notr gibi kuzey kutubundaki ruzgar hareketi guneyin tam tersidir. firtinaya yakalanmis gemiler cok derin bir firtinaysa ekvatora dogru kacar |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi gemi cevabi cok cabuk soylemissiniz efendim,kaldiki konuyu simdi gorduk keske biraz daha yorum aldiktan sonra cevaplasaymissiniz...ama guzel bi soruydu ve denizcilik hakkinda da bize sunmus oldugunuz bilgiler kayda deger tesekkur ediyoruz efendim...:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | |