![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Spor Dünyası forumu içinde "Acıyorum....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Manevi duyguları tamamen iflas etmiş... Benliğini kayb etmiş..... Öz değerleri tamamen bitmiş......... Belki de sadece ahmakçasına bir Müslüman lığı kalmış bir portreydi.......... Hollanda daki BOX MAÇ'I.......... Bir taraftan Ezan'ın eşliğinde ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acıyorum..... Manevi duyguları tamamen iflas etmiş... Benliğini kayb etmiş..... Öz değerleri tamamen bitmiş......... Belki de sadece ahmakçasına bir Müslüman lığı kalmış bir portreydi.......... Hollanda daki BOX MAÇ'I.......... Bir taraftan Ezan'ın eşliğinde sahaya gelen Sporcu'nun ruh hali.... Diyer taraftan Ezana dansları ile uyum sağlamaya çalışan.... ve ne yaptıklarını kendilerinin bile haberi olmayan şov kızları......Acıyoyum AHMAKLIK LARINA..... AHLAKSIZ-LIK-LAR-INA ve aralarında buna DUR diyecek akıllı birisinin bulunmamasına . ACIYORUM....... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Acıyorum..... Acıyoruz sevgli kardeşim...ACIYORUZ...ACITIYORLAR...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |