![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Spor Dünyası forumu içinde "Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Milli futbolcu Emre Belözoğlu'ndan AKP'ye kapatma davasına tepki Alıntı: Yargıtay Başsavcısı'nın AKP'ye açtığı kapatma davasını önceki gün Anayasa Mahkemesi kabul etmişti. Bu gelişmeye, İngiltere Newcastle United'da futbol oynayan milli sporcu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık! Milli futbolcu Emre Belözoğlu'ndan AKP'ye kapatma davasına tepki Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık! Bencede,kafası boşalmış galiba bunun:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık! Alıntı:
Tamam da Yüksel Bey, Neden görüşlerini bildirmesin ki :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: Aslen Mersin/Silifke'li olup Ankara'da oyuruyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 55 ![]() | Cevap: Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık! İnsanların özgür irade ve şeçme hakkı vardır.Sizin düşüncelerinizi nasıl söylediğiniz gibi diğer insanlarında söz söyleme hakkı vardır.Düşünceye saygı insana saygı demektir.Düşünceye saygısızlık kendine yapılan en büyük hakaret demektir. Aferin EMRE arkandayım! |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık! Emre zaten bu beyin yapısına Galatasaray'da oynarken bürünmüştü malum abilerini herkes biliyor bu zihniyet Galatasaray'da oynadığı dönemde gruplaşmaya neden olmuş ve takıma zarar vermişti.Bana göre Emre'nin futboluna odaklanması gerekir bu konuların onun cüce boyunu aşar son dönemlerindede İngiltere'de oynadığı kulüpte rezerv takıma gönderilerek cezalandırılmıştı nedeni ise sürekli tribünleri kışkırtması ve el hareketleri çekmesiydi benim nasihatim boyundan büyük açıklamlarıyla,tribünlere el,kol çekmesiyle uğraşmasa daha iyi olur yoksa bütün tribünler sahaya inip hakikaten Emre'nin arkasına geçer ve tam arkasında olurlar. |
| | |
| | #6 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık! Gorüşlerini bildirsin tabi Erkek gibi çıksın Ben kapatma davasınada ,akp nin kapatılmasınada karşıyım desin. Alıntı:
Benim yukarıdaki eleştirim Emrenin düşüncesine değil,düşüncesini söyleyiş tarzınadır. Butip polemikler ile gündeme gelmek kendine zarar verir,
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 114 Rep: 11187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık! Alıntı:
forumumuzda senin gibi bir adminimiz olduğundan sevinçliyim güzel yorum tşk. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |