![]() |
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Online Oyunlar forumu içinde "bağımlılık" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba yıllardır oynadığım oyundur Ultima Online belki bağzılarınız bilir o kadar kapsamlı oyun kisadece Türkiyede 9 yada 10 servere var hemen hemen her serverde 150 ile 200 kişi arası değişiyor.Bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bağımlılık Merhaba yıllardır oynadığım oyundur Ultima Online belki bağzılarınız bilir o kadar kapsamlı oyun kisadece Türkiyede 9 yada 10 servere var hemen hemen her serverde 150 ile 200 kişi arası değişiyor.Bu kadar az olmasını sebebi çok fazla bilinmemesi ve bağımlılık yapmasıdır.Ben bu oyunu 4 yıldır oynuyorum ve çok orginal bir oyun.Bu oyunun bapğımlılık yaptığını çevremeki okulunu ve işlerini bu oyun için bırakanlaran anladım.Şimdi ben öss ye hazırlanan bir lise son sınıf öğrencisiyim bu oyundan dolayı kendimi hazır hissetmiyorum Bana katılanlar mesajlarınızı bekliyorum |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |