![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Oyun Dunyası forumu içinde "silkroad hileleri için yardım" başlıklı konu görüntüleniyor, "bana bildiğiniz silkroad hileleri varsa söyleyin yada yardım edin..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | silkroad hileleri için yardım bana bildiğiniz silkroad hileleri varsa söyleyin yada yardım edin |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: silkroad hileleri için yardım benim bildiğim kadarıyla ilesi yok ama arıyorum. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: silkroad hileleri için yardım arkadaşalr ben silkroad oynuyorum babel serwerindeydim charım hecklendi silkroadın hilesi avr amaböle bişi yap 100k gelsin fln değil sadece en doğru hile şu 27 lwl de gunpower görevi var200 tane toplama görevi var 2 kere ayda 3 ker wyapılo 1. sini yyapın 200tane toplayın sonra gidin199 tanesini bankaya koyun 1 tanesini laıp görevi verin sonra bankadan 199 tane sinin alın gidin 1 tane dha toplayın görev sonra gidin verin :d:D |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: silkroad hileleri için yardım badi selam öle bi olay yok bu oyunda sakın yapıpta salak durumuna düşmeyin benden selemesi nuker yılmaz_baba server tibet ( tibetin şanlı türküyüm ben |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: silkroad hileleri için yardım ben buldum silkroad hılelerını 80 level oldum aga |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: silkroad hileleri için yardım neeeeeeeeeeeeeeee nsl yha sole bi lut fen yap bi kıyak bize n'olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :I |
| | |
| | #7 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
sonra stalı kurun tradelikte kervan kaldırın stal kurun kervana binmeye tıklatın kervanın üstünde satlınız olur ben denedim manyak satıo kötü tableti 100k ya sattım deneyinn çoook güsel 100% de yüz çalışıo dogru yaparsanız yeni hileler buldukça iletirim | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: silkroad hileleri için yardım o hile ne işe yarıo bence almazlar |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: silkroad hileleri için yardım Beyler sroda hile denen bişi yok ama süper bi para kazanma taktiği var 1 değil 10 larca örnein şunları ele alalım: 1.Yeteri kadar elixir weapon pro yada diğer tip elixirleriniz varsa +3 yap sat taktiği bunu ztn anlatmama gerek yok çok bastit mesela crit ve bluesi olan bi slah bulduk bunu +3 yapıp satarsanız hem elixirden hem weapondan kar yaparsınız 2.en zhmetsiz para kazanma taktiğide şu piyasaya her gidip geldiinizde bakıcaksınız enayi çok ucuza alıp pahalıya satıcaksınız (sabırlı olmanız gerek) 3.en karlı işlerden biri element basma dır bnm dvmlı sattığım sadece 2 element çeşidi var oda water6 ve wind2 dir wtr6 tanesi 10 k dan gidio gerisini siz düşünün element basmayı bilmeyenler yüzükçüye gidiorus istediiniz kadar void rondo alıosunuz(300 kadar) sonra yerden bulduunuz çöpleri bunla basıorsunuz illa çöp bulmanız yada void almanız gerek değil daha cabuk istiosanız 100 tane kadar destroyer rondo alıosunuz ve yerden bulduunuz 29 lwl üstü bi silaha basıorsunuz silaha dikkat edin criti falan düşükse elemete döndürün şimdi diceksiniz silahı basarsak zarar yaparıs o silahı bastıınızda satıcaınızdan fazla para kazanıcaınıza emin olun çöpten daha çok element verio 4.yeminim var bunu söliemem arakdaslar mahfeder beni şu kadar sölim stone satcaksınız:D(en ama en karlı iş budur işi biliosanız 1 ayda 300m yapıcaınıza garant veririm) son olarak arakdaslar sakın kimseyi kazıklamaya çalışmayın bunun yolu cok ama gercekten bi türke yakışır şekilde oynayın oyunu ve dilenmeyin 20-30 k için Bu arada bakabilirsiniz bnm charım sakın hafife almayın ...The 6th revolution - Ladder 24lwl sosun glavie +3 24 lwl sos sword +3 24 lwl som sword +3 32 lwl som halbert +5 32 lwl sm halbert +5 29 lwl som +5 pro üstlük 33 lwl +5 pro altlık SOS +3-+5-+6 ACESORY SET 32 LWL 4 tane wolf 32-34-30-29 all no name 37m para ve 21 lwl 21 gap full farm full int bi yan char :D:D:D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |