![]() |
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Oyun Yamaları forumu içinde "Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "TÜM YAMALARIN LİNKLERİ YENİLENDİ ARKADAŞLAR Merhaba arkadaşlar linkler öldüğünden dolayı uzun zamandır yamaları indiremediniz.Bu durumdan dolayı özür diler linkleri yenilenmiş bir şekilde önünüze sunarım.Linkler tekrar ölmeden acele edip istediğiniz yamayı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 103 ![]() ![]() | Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum ^^^YENİ LİNKLER^^^ TÜM YAMALARIN LİNKLERİ YENİLENDİ ARKADAŞLAR Merhaba arkadaşlar linkler öldüğünden dolayı uzun zamandır yamaları indiremediniz.Bu durumdan dolayı özür diler linkleri yenilenmiş bir şekilde önünüze sunarım.Linkler tekrar ölmeden acele edip istediğiniz yamayı indirirseniz ii olur.Yinede olurda linkler tekrar ölürse mesaj yazarsanız bende tekrar yeni linkler eklerim.Saygılarımla... PES 5 TR yama PES 6 TR yama Call of Duty TR yama Call of Duty United Offensive TR yama Counter Strike 1.6 TR yama Doom 3 TR yama Fifa 2006 World Cup TR yama Fifa 2007 TR yama (%100 Türkçe yeni yama) GTA San Andres TR yama(%100 Türkçe yeni yama) GTA Vice City TR yama NBA Live 2006 TR yama Need For Speed Underground TR yama Need For Speed Underground-2 TR yama Need For Speed Carbon TR yama Shrek 2 TR yama S.W.A.T 4 TR yama Umarım işinizi görecek yamalar vardır içlerinde herkese kolay gelsin emeğe saygı gösterelim yorum ve repleri eksik etmeyelim lütfen saygılarımla KOLAY GELSİN Konu crazy_boy_88 tarafından (04-05-2007 Saat 06:27 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: link yenileme |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum YA ARKADAŞLAR BEN BU UNDERGROUND UN TR YAMASINI İNDİREMEDİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN :biggrin::biggrin: :biggrin: |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum Call of Duty United Offensive yamasını indiremiyorum rapidshare den silinmiş nerden down ederim.. Teşekkürler |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 103 ![]() ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum Tüm yamaların linkleri yenilendi arkadaşlar bilginize kolay gelsin.İndirmek için açılan sayfada dosya ismine tıklamanız yeterli olacaktır.Saygılarımla |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum YAMALAR İÇİN ÇOK SAĞOL KARDEŞ ÇOK İŞİME YARADI 2007 NİN TÜRKÇE YAMASINI HİÇBİRYERDE BULAMAMIŞTIM. TEKRAR TEŞEKÜR EDERİM ELİNE YENİ YAMALAR GEÇERSE BANA DA GÖNDERMEYİ UNUTMA |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum Most Wanted'ın varsa onu da koyabilir misin? |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum arkadaşlar ROTK un save gami varmı |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum Bende hiçbir yama işlemiyor arkadaşlar Crack yaptım ondan mıdır acaba?:confused:
__________________ Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 103 ![]() ![]() | Cevap: Elimdeki diğer tüm türkçe yamaları sizle paylaşıyorum bütün yamaların linklerini tekrar yeniledim arkadaşlar dilediğinizi indirebilirsiniz,saygılar |
| | |
| | #10 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |