![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Oyun Dunyası forumu içinde "Herkese SelamLar!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öncelikle Herkese Selam Ederim... Ultima Online'a Bundan 9 Yıl Önce Yani 1997'de Başladım Yaşım Daha 7 idi O Zmnlar Dragons Of Time Ve Tar Diye Bir Server Vardı Ozmnlar Uo ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 ![]() | Öncelikle Herkese Selam Ederim... Ultima Online'a Bundan 9 Yıl Önce Yani 1997'de Başladım Yaşım Daha 7 idi O Zmnlar Dragons Of Time Ve Tar Diye Bir Server Vardı Ozmnlar Uo Gerçekten Zevkliydi Sonra Lans Of Lore Diye Bir Server Çıktı Ondada Zaman Güsel Geçiyordu Ama Sonra'dan Full Ph ( Power Hour ) Sistemli Server'ler Çıktı Oyun İyice Bayıcı Oldu Ama Gene Arada Güsel Serverler Açıldı Bunların Çogunda Oynadım Ama En Çok Zevk Aldıgım SErver Aldıgım İse Dragons Of Time Ve Lans Of Lore'dir... Ama Allah Nasip Ederse Eger Kendi Server'imi Kuracagım Ve Bu Server'de 9 Yıllık Tecrübe Konuşturacagım ... Efsane Player'lar : VooDoo Orion Kronio D'Brush'S D'Brush'S Ailesiyleyiz... Bizde Hiç Bir Zaman Reis Yoktur Çünkü Yapacagımız İşleri Hepimiz Biliriz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Herkese SelamLar!!! bılgılısın belle 9 sene dıle kolay benım derdıme hıcbı form da care bulamadım bı cesıt connect sorunu yasıom eger bu form guncelse yazarım sen bu msja cevap yaz yeter aslında(Benım sorunum run uo da connect sorunu yasıyorum 5 senedır oynuorum eve de yenı aldım ama evden baglamıyorum, tam gırmesı gereken yerde yanı Verifiyng account kısmında takılıyor altta ınternet kullanım hızını gosteren program var oda ınternet kullanım hızını 0 gosterıyor. arkadasım bana oyunun ınternetı gormedıgını soyledı ama nasıl cozecegım kousunda bır yorumu yok. ben de 4 hafta oldu artık cozumu formlarda aramaya basladım yardımcı olabılırsenız cok sevınırım. Kaldırıp kurdum ve farklı serverler denedım format bıle atıp yenıden kurdum ve ınternetten cdsını cekıp tekrar kurudm yok yok. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Rep Gücü: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Herkese SelamLar!!! Bende ultimayı 2000 den beri oynuyorum ilk Nebula adlı serverde başladım bağımlılık yapıyor bu oyun benden sonra 2 kuzenim de başladı.Şuan origin.gen.trda oynuyorum.Bu server kapandı fakat bu yıl tekrar açıldı.Bug yoktur binekler hemen hemen hiç bir serverda yok.Çok seviyeli bir server:rolleyes: |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Herkese SelamLar!!! arkadaşlar benimde en son oynadığım server nashiraydı ama server bi kaç gün önce çöktü ve şimdi bi türk serverı arıyorum bildiğiniz kasmalı bi türk serverı warsa söylerseniz sevinirim |
| | |
| | #5 | |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Herkese SelamLar!!! Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Herkese SelamLar!!! Bu Oturum Tum Uo Cular Icın Açılmıştır Sadece Uo Ile Ilgılı Sorularınızın Gerçek Yanıtlarını Bulacagı Tek Yerdır... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |