![]() |
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Online Oyunlar forumu içinde "Tibia" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu oyunu bilen yada oynayan var mı aranızda? =) Büyük bir harita üzerinde oynanan bu online oyunda amaç level alarak gelişmek canavarları öldürmek ve eğer non-pvp serverde değilseniz sizi rahatsız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Tibia Bu oyunu bilen yada oynayan var mı aranızda? =) Büyük bir harita üzerinde oynanan bu online oyunda amaç level alarak gelişmek canavarları öldürmek ve eğer non-pvp serverde değilseniz sizi rahatsız eden oyuncuları öldürmek..ama en güzeli non-pvp serverler=) daha ayrıntılı bilgi için; www.tibia.com |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tibia yukleme gerekiyo mu bi de uyelik zor mu? |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: nigdxeliym ama konyada yasıorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tibia arkdasım bewn oynuorum forum acmıssın bari yazanları cevapla bu oyunu Tibia - News dan yukle accountdan uyelik fln iste basla eger oynarsan dolera adlı serverda oyna ve oynayan varsa buraya yassın!!! |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | bn oynuorm!!! bbn oynuorm amera serverinda genellikle carlinde takiliorm simdilik 16 lwl sorcerer im bu oyun gerçekten süper bi oyun görüntüsü berbat fakat oyunun içerigi süper...cevap bekliorm!!! |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tibia şimdi arkadaşlar birkere başlamanızı kesinlikle tavsiye etmeyecegim bi oyun zehir gibi damarlarınıza girdimi birdaha çıkmıyor :D ama illede ben zehirlenecem derseniz obsidia yada azura serverinde çok türk var benim obsidia serverinde karakterim var 62 lvl mage yardim etmeye çalışırım ama size önerim hiç başlamayın |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: nigdxeliym ama konyada yasıorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Tibia arkadaslar bana sole 15+ char werebilecek yokmu ozellikle alemsinmemo sende wardır hocam bi weriwersne bana yaw |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Tibia auto for tibia 8.11 ;) |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 360 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tibia auto for tibia 8.11 ;) Hemen Tibiayı Anlatan Bir Konu Açıyorum. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |