![]() |
| | |||||||
Oyun Dünyası katogorisi Online Oyunlar forumu içinde "Japon Serverinde Oynamak İsteyenler-Japko-" başlıklı konu görüntüleniyor, "hangi hayvandan hangi item çıkar ]mirage dagger:::::: harpy ler türleri fark etmez(harpy bosstanda çıkar) bardish:::::::lamia, lamiros, lamentation glave:::::::: troll ,troll warrior(bana sadece bunalrdan çıktı belki başka trollerdende çıkar) halberd:::::::uruk tron ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | itemler hangi hayvandan hangi item çıkar ]mirage dagger:::::: harpy ler türleri fark etmez(harpy bosstanda çıkar) bardish:::::::lamia, lamiros, lamentation glave:::::::: troll ,troll warrior(bana sadece bunalrdan çıktı belki başka trollerdende çıkar) halberd:::::::uruk tron raptor:::::::: dark mare, death mare, dread mare(boss) iron crossbow:::::::::lamia, lamiros, lamentation, dark mare +8 short bow ::::::::bulcan,wormların hepsi +8 stiletto::::::::::::bulcan, wormların hepsi +8 tabar :::::::::::troll,harpy, dire wolf (fazla kesersen çıkar) +8 wood staff::::::bulcan,dire wolf,worm lar salamander staff::::::::apostle,deruvish viper staff:::::::::golem elixir staf:::::::::dark mare den duymuştum iron bow:::::::::::::antares(boss),lesath(boss),golem(a ma çok kesmen lazım) chitin bow:::::::::lesath,shaula(boss/boss) scorpion shield::::::::antares(boss) dragon tooth hammer::::::::::dragon tooth,dragon tooth skeleton(ama çok fazla kesmeniz lazım) javana axe,twohanded javana axe::::::::::javana(boss) gigantic axe,two handed gigantic axe:::::::::samma(boss) scorpion bow::::::::::shaula(boss) scorpion scythe::::::::::antares(boss) chitin sheild::::::::lesath(boss) level 35 magician spell:::::::::antares(boss),haunga,baron sword of dead:::::::::::hyde kekuri ring::::::::::::kecoon(tüm hepsinden),kekurikekukaka(BOSS) totemic spear::::::::dark mare,dread mare(boss),death mare(talos kes belki çıkar) pike::::::::::lamia,lamiros,lamentation,uruk blade dextery bonus +8,+9::::::::::::ghost warrior,shadow(bana çıkmıştı) strength bonus +8,+8:::::::::::ghost warrior,shadow magic power bonus +8,+9::::::::::FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=" rc magician,orc wizard(orc wizardan çıktığını duymuştum) chitin shell::::::::::::::bosslar(kekurikekukaka dan çıkarmı bilmem),dark mare,atross kukry:::::::::::lamia,lamiros,lamentation shard:::::::::::::darkmare,deathmare,dreadmare [/color][/color][/COLOR[/size]][/font][/size] Konu cemm3 tarafından (31-08-2006 Saat 03:47 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | hocam nasıl yüklenecek bu ya................................................ ... |
| | |
| | #23 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | saol çok teşekkürler arkadaşım.uzun zamandır bunu arıyordum bende.eline emeğine sağlık. |
| | |
| | #24 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | ?? arkadaşım saolda ben bu oyunu nasıl indircem bi söyleyiversen süper olur. |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | ??? bu account almak ıcın olan sıte acılmıyor hide ip kullanıyorum yıne acılmıyor... cıldırmak uzeryım 3 gundur account alamıyorummm ?? cvp lutfen |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Japon Serverinde Oynamak İsteyenler-Japko- |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Japon Serverinde Oynamak İsteyenler-Japko- kankalar benim bilgisayar knightonline.jp adresine girmiyor yardım pls acil |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Japon Serverinde Oynamak İsteyenler-Japko- iyi de abi register olmuyorki bu ne yapıcaz ?:Entusiasmado: :Extranado: :Temeroso: |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Japon Serverinde Oynamak İsteyenler-Japko- Saol dostum ;) ............................. |
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Japon Serverinde Oynamak İsteyenler-Japko- Arkadaslar bana japko dan id ve sifre alabilecek bir arkadas varmi yoksa baska nereden alabilirim link lutfen acilenn |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |