![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Oyun Dünyası forumu içinde "Worms arıyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar Worms son serisini arıyorum gerçi eski serileride olsa olur oyunun aslı P2 oyunu ama bana pc üzerinde lazım yardımlarınız için şimdiden tesekkurler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Gaziantep
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Worms arıyorum arkadaşlar Worms son serisini arıyorum gerçi eski serileride olsa olur oyunun aslı P2 oyunu ama bana pc üzerinde lazım yardımlarınız için şimdiden tesekkurler
__________________ SEE YOU IN THE SKY...! :cool: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: Gaziantep
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Worms arıyorum Valla kimsede bu oyun yok heralde neyse zaten arayan belasınıda buluyo mevlasınıda ilgilenen ilgilenmeyen herkese tesekkurler
__________________ SEE YOU IN THE SKY...! :cool: |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Worms arıyorum fdaf asfna sfkankıwfnrşqwbfqdwqfnqşoqwddafsdadadssadad |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 632 Rep: 62178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Worms arıyorum DyNaStTR adlı üye dalga geçmemeyi öğrenirsin umarım.KOVULDUN
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |