![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Oyun Dunyası forumu içinde "gzli soruyu değiştirme" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hi, I want change my contact information.But i cant remember my secret question. How can i change.I want especially change my e-mail cuz i dont use this adress. I got ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 0 ![]() | gzli soruyu değiştirme Hi, I want change my contact information.But i cant remember my secret question. How can i change.I want especially change my e-mail cuz i dont use this adress. I got new one cuz my old adress got hacked.Help me pls. Thanks Daha sonra ana sayfadan olan mykol bölüme giriyoruz.Orada private var.O başlığın altında CS ile yazışmalarınız geçer.Şimdi bize aynen şu mesajı yollıycaklar; Türkçe olarak yazıcam. Sizden gizli sorunuzun değişmesi için bazı bilgiler istiyor.Bunlar neler; Premium aldığınız ClickandBuy e-mailiniz ve ClickandBuy'da kayıtlı olan kredi kartınızın son 4 hanesini,ClickandBuy müşteri numaranız,yeni gizli sorunuz ve cevabı.İstenen bilgileri resimdeki yere yazıyoruz. Unutmadan gizli sorunuz onların seçtiği gibi olmalırdır.Bu gizli sorulara nerden bakabilirsiniz.Siteye login olun ve adres çubuğuna, https://www.knightonlineworld.com/index.php?pg=hint yazın.Ordaki gizli sorulardan birini yazıp yollayın.Eğer kafanıza göre bişi yazarsanız değiştirmezler.Cevabı siz kendiniz seçebilirsiniz. Bkz : 2. Resim General question or other request to customer support giriyoruz.Resimdede görüyosunuz.Oraya bizden istenen bilgileri yazıp resimdeki gibi yolluyoruz. Bkz : 3. Resim Hepsi bu kadar.... Ayrıca şunu da sonradan eklemek istedim.Eğer yeterli ingilizceniz yoksa çok güzel bir program tavsiye edicem.Linki veriyorum. İndir EK : Site değiştiği için nereden gönderilmesi konusunda sıkıntı yaşıyanlar için ; Sanırım sitedne artık türkçe ticketlarınızıda gönderebiliyorsunuz.Tahminimce Türkçe destek vermeye başlamışlar aydın_taşkın Üyelere Açık Profil Bilgileri aydın_taşkın - Özel Mesaj gönder aydın_taşkın - Daha fazla mesajını bul aydın_taşkın - Arkadaş Listene ekle 02-07-2007, 02:25 PM #2 (permalink) alpoalpo Teğmen Üyelik Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 410 Ce: gizli soruyu değiştirmek -------------------------------------------------------------------------------- neyi indiricez arkadaşım __________________ İmza kurallarına uymayan imzalar silinecektir. İmza kuralları için Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu Forum kurallarına uymayan herkese ceza verilecektir.Forum Kuralları için Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu İNFERNO OF THE HEROES |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |