![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Otomobil forumu içinde "Ne Marka Otomobil" başlıklı konu görüntüleniyor, "Paran olsa yeterince ne almak isterdin. Sadece marka bazında yazacağım modelleri isteyen yazabilir..."
| Anketimiz: Araba alacak olsan ne alırsın | |||
| Rolls Royce | | 2 | 2,90% |
| Jaguar | | 5 | 7,25% |
| BMW | | 20 | 28,99% |
| Mercedes | | 10 | 14,49% |
| Renault | | 6 | 8,70% |
| Ferrari | | 10 | 14,49% |
| Porsche | | 10 | 14,49% |
| Lamborghini | | 3 | 4,35% |
| Ford | | 2 | 2,90% |
| Diğer | | 12 | 17,39% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 69. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Marka Otomobil E hani citroen yok burda??? |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Marka Otomobil Kusura bakmayın ama B anket biraz ucmus ,Anketdeki arabaların cogunu alabilecek gucum olsa Forumda ne işim var :) (Dunya turuna cıkardım) Araba alacak gucum olsa Toyota yaris veya Opel Corsa tipinde kucuk arabaları tercih ederdim |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ne Marka Otomobil ama arkadaşlar zaten alacak gücünüz olsa dedim. Birde en fazla 10 şık ekleyebiliyorum. Aksi halde daha fazla model ekleyecek idim. Bu arada Jaguar tercihim benim |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Marka Otomobil opelden vaz geçmem fakat sen yazmaya bile gerek görmemişsin |
| | |
| | #6 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Marka Otomobil benim tercihim Mercedes adı bile tartışılmaz?Dünyanın dört bir yanına yayılan ve tercih edilen en iyi otomobildir?ama ben peugeot 407 kullanıyorum ve peder bu aracı alalı sadece 6 ay oldu?ama müthiş bir araç?bu ankette Peugeot gibi Fransızların en iyi markalarından olan bir arabanın unutulmaması gerekir diye düşünüyordum?
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #7 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Marka Otomobil bendende sizlere özel bir araba markası merak etmeyin paranızda olsa alamıyorsunuz Bugatti Veyron!bu arabayı almak için 8 ay evvel sipariş vermek ve hakkınızda kişisel bir araştırma yapılması gerekiyor?ayrıca dünyanın en pahalı arabası olan Maybach bu aracı almak için ise çok daha zor presedürleri yerine getirmeniz gerekiyor?e bazen para her şeyi satın almaya yetmiyor!:cool:
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #8 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Marka Otomobil ben wosvogen den vazeçmem. |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Ne Marka Otomobil mitsubishi evo 7 :) den başka düşünmem |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Ne Marka Otomobil kardes esas araba markasini koymamissin nemi?????????tabiki opel paylasimin icin tesekurler:biggrin: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |