![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Otomobil forumu içinde "jant hakkında yardım lütfen!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "2004 model clio ıı 1.2 16v authentic kullanıyorum orjinal jantları 14inch ebadında. 16 inch jant uygularsam 1200 cc 75 beygirlik motor 16 inch ebadını kaldırırmı yoksa 15 inch dahamı uygun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | jant hakkında yardım lütfen!!! 2004 model clio ıı 1.2 16v authentic kullanıyorum orjinal jantları 14inch ebadında. 16 inch jant uygularsam 1200 cc 75 beygirlik motor 16 inch ebadını kaldırırmı yoksa 15 inch dahamı uygun olur? teşekkürler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: jant hakkında yardım lütfen!!! aracın yüksek inchli jantlarda zorlanmasının sebebi jantın büyüklüğü değil ağırlığıdır sonuçta lastik yanağını incelterek yine aynı dönme çapını yakalıorsun o yüzden 16-17 farketmez takabilirsin dikkat etmen gereken tek konu jantın ağırlığı stock jantlarının ağırlığından hafif bir jant ile hiçbir zorlanma yaşamazsın ancak lastik tabanının genişlmesinden kaynaklanan yakıt tüketimi artışı olacaktır fakat o da hissdilmeyecek derecededir :) aracına önereceğim bir jant momo corsedir tane ağırlığı 7,5 kg dur jantın oldukça hafif ve sağlam bir janttır aracınada yakışacağını umuyorum :) takınca koyarsın resimlerini buraya :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |