![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Otomobil forumu içinde "auto show da satılan iran ve çin otomobilleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben iran otomobilini çok beğendim fakat otomobil almaya karar verdiğimde acaba tercihim bu otolardan yana olurmu bilemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | auto show da satılan iran ve çin otomobilleri ben iran otomobilini çok beğendim fakat otomobil almaya karar verdiğimde acaba tercihim bu otolardan yana olurmu bilemiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: auto show da satılan iran ve çin otomobilleri İran nın urettigi otomobil varmıymıs? Ben yenı duydum markası neymıs? Herkezin dusuncesi tercihi farklı ama ,Hani derlerya ucuz etin yahnisi olmaz diye Ucuz otomobilinde senı memnun edecegini dusunmuyorum.Zaten Yurdum insanı kac yıldır bir tofas (kus) serisi ile İtalyanın en kotu markasına yeterince para odedi simdide İran ı ,Cin i mi zengin edecegiz:)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |