![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Otomobil forumu içinde "araçınıza binmeden bu video aklınıza gelsin DİKKAT" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu video izledikten sonra sizlere bir sıfır noktası olması dileğiyle yeni yılda ve bundan sonraki yaşamınızda direksiyona gectiğinizde aklınıza gelir pedala dikkatli basarsınız insan yaşamı her şeyden önemli gideceğiniz noktaya ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu video izledikten sonra sizlere bir sıfır noktası olması dileğiyle yeni yılda ve bundan sonraki yaşamınızda direksiyona gectiğinizde aklınıza gelir pedala dikkatli basarsınız insan yaşamı her şeyden önemli gideceğiniz noktaya gec giderseniz gec kaldın derler ama araçınızı dikkatsiz ve son gaz kullanırsanız ne olacağı belli olmaz arkada kalanlara başın sağolsun derler.Lütfen araç kullanmayı bir nascar yarışı sanmayın.kurallara uyunlım. Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum..
__________________ Konu ErDaLL tarafından (31-12-2007 Saat 02:44 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden her Türk derseniz, çünkü terörden bile daha beter bir bela bu. Bu görüntüler ise belki bizi uslandırır... Lütfen bir dakikanızı ayırın izleyin ve izlettirin!
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |||
| | | |||
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 206 Rep: 20554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | videoda çalan müzik Metallica_ Nothing else matters sırf müzigi için izledim videoyu ama videonun ortasında bi sahne var araba uçarak çocugun üstünden geçiyo süper bi sahne fatality show olmuş bide videonun sonuna doğru erkege çarpan araba var finish him o sahnede matrix filmini aratmıyo hani ![]() süper bi video emegine saglık adminim |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() | Cevap: Her Türk bunu izlemeli Görüntüleri izledim umarım herkes izler ve karşıdan objektif olarak bakınca bu kaza anları yaşanılanlar sonrasında olan olaylar üzüntüler suçsuz ,haberi olmayan , o gün başına ne geleceğini bilmeyen insanlar ,masum çocuklar ...bir hayatın bir CANın bir anda yok oluşu.:( Ben bu görüntülerden bir de şunu anladım , sürücüleri kurallara uyuyor diyerek düşündüğümüzde insanın başına her an bir kaza geliyor,Yayalar da her zaman için sürücüler kadar dikkatli olmalılar .'burası kaldırım çıkamaz ' , 2 burası bahçe giremez ', yeşil ışık yandı geçemez ' demicekmişiz... maalesef herşey olabiliyor.. teşekkürler Yüksel paylaşımın için...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: Ankara/Ayvalık
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 9038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: araçınıza binmeden bu video aklınıza gelsin DİKKAT Seyrederken moralim bozuldu...hem üzüldüm hem sinirlendim.. Kaza bir saniyelik bir olay... Video dan ders alınmalı ama bunun yanı sıra cezalar da hafif kalıyor... |
| | |
| | #6 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 206 Rep: 20554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
nergis hanım videoyu izledim benim moralim düzeldi dünyanın artık iyice suyu çıktı çok durgun hayatlarımız biraz heyecan, biraz adrenalin ot gibi yasamaya son artık ölüm izlemek istiyoruz allah böle ölmeyi nasip etsin 2 yada3 saniyede tık gittin bundan kral ölüm mü var sakat kalma riski kötü ![]() kazadan sonra azrail yakında problem yok ![]() nitekim en sevdigim melektir olaya heyecan katıyo böle ölümler izlemek istiyoruz ![]() artık üzerimizdeki bu durgunlugu bu yasayan ölü modunu atmamız gerek bizlerrrr osmanlı torunlarıyız tüm cihana yayılmak yok etmek, sömürmek için varız haydi türkiye bunun için ele ele verelim | |
| | |
| | #7 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: Ankara/Ayvalık
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 9038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: araçınıza binmeden bu video aklınıza gelsin DİKKAT Alıntı:
![]() "böyle ölümler izlemek istiyoruz" üffffff...kötü bir düşünce veya ifade ![]() kaza olup da ölüm olsa tamam..ama bir de sakat kalma riski var...işte ondan korkarım.. şu son cümlelerinde ne alakaysa...anlıyamadım:):) | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |