![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisi Otomobil forumu içinde "Hangi Yakıtlı Otomobil?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Benzin limi,motorin limi,Lpg (gaz) lımı hangisini tercih edersiniz?..."
| Anketimiz: HANGİ YAKITLI OTOMOBİL? | |||
| BENZİN | | 19 | 45,24% |
| MOTORİN | | 12 | 28,57% |
| LPG (gaz) | | 11 | 26,19% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 4 Rep: 141 ![]() ![]() | Hangi Yakıtlı Otomobil? Benzin limi,motorin limi,Lpg (gaz) lımı hangisini tercih edersiniz? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: Ankara Yaş: 25
Rep Gücü: 4 Rep: 155 ![]() ![]() | motorin ama bu gidişle benzinle aynı fiyat olacak ,araba alacak param olduğunda bi daha düşünmem lazım :)
__________________ paylaşmak sanattır. ~~~~~~~~~~~~ http://img393.imageshack.us/img393/237/pardus6wg.jpg Ulusal İşletim Sistemimiz Sahip Çıkalım... ~~~~~~~~~ EskisehirGecce.Com ~ Eskişehirlilere özel http://www.eskisehirgecce.com/images/gecce.gif ~~~ azmiii |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | tabiki motorin.TDI motorlu bir golf güzel olur :)) |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Hangi Yakıtlı Otomobil? Kurşunsuz benzinden şaşmamak lazım... Fakat son dönemlerde ülkemizde 1 litre kurşunsuz benzin fiyatı ile yurt dışında bi depo doldurulan ülkeler var...Bu sebepten Motorine yöneliyor herkes... Ama tercihim her zamanki gibi Kurşunsuz +100 oktan Kullanıyorum...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Hangi Yakıtlı Otomobil? kurşunsuz.. diesel mantığını çözmüş değilim..tamam diesel teknolojisi çok ilerledi ama yatırım maliyetleri yani fiyatı ve yedek parçası pahalı ve en kalitelisi olsa bile gürültülü.. bence yeni motor teknolojileri kullanılmalı..araçlarda kullandığımız temel motorun mantığı bulunduğundan beri aynı.. ama tabi bu üreticilerin işine gelmez.. |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hangi Yakıtlı Otomobil? Kesinlikle dizel. Her ne kadar litre fiyatı birbirine yakınşalmış olsada yakıt avantajı ile her zaman 1 adım önde. 1.5 motor dizel arabam var ve 1 Lt ile rahat 19 - 20 km gidiyorum. Eskisi gibi ses de yok bunun yanısıra gayet atik. Daha ne olsun ki değilmi .
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Hangi Yakıtlı Otomobil? Benzinli tabiiki :) 1,3 benzinli aracım var akıllı uslu gittiğim vakit 18 ykr yakıyor kmde gazladığımda 30 ykryi buluyor benzinim varsa gazlarım benzinim yoksa akıllı uslu giderim :) ama 2 gram ekonomi yapacam diye traktör sesi çekemem |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Yakıtlı Otomobil? bana araç benzin demeyin yarın ehliyet sınavım var ve ben calısmayıp forumda geziorum
__________________ melek |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Yakıtlı Otomobil? mesala yakıt kapahını accan ısıycen ıcıne araba gıdecek ole bır arac ıcat edılemezmı kucukluhumden berı bunu dusunurum hep |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |