![]() |
| | |||||||
Otomobil katogorisi Markalar & Modeller forumu içinde "Otomobil deyince ilk aklınıza gelen marka?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Her insan otomobilden anlasın anlamasın, bir marka adı mutlaka duymuştur. Buyrun arkadaşlar aklınıza gelen ilk markayı yazın!!!!! Benim hayran olduğum marka FERRARİ ...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 5 Rep: 141 ![]() ![]() | Otomobil deyince ilk aklınıza gelen marka? Her insan otomobilden anlasın anlamasın, bir marka adı mutlaka duymuştur. Buyrun arkadaşlar aklınıza gelen ilk markayı yazın!!!!! Benim hayran olduğum marka FERRARİ. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benım Hayran oldugum otomobil WW Golf Cunki Ben ulasamayacagım otombillere pek hayranlık duymam Ama ulasabildiklerim icinde en hosuma giden Golf GOLF UN MODASI HIC GECMEZ
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: Ankara Yaş: 25
Rep Gücü: 5 Rep: 155 ![]() ![]() | ben cip hayranıyım.önceleri grand cherokee idi arzum ama sonradan X5 de güzel :) ilerde artık tercih yapacağız yada ikisinide mi alsam ne :D
__________________ paylaşmak sanattır. ~~~~~~~~~~~~ http://img393.imageshack.us/img393/237/pardus6wg.jpg Ulusal İşletim Sistemimiz Sahip Çıkalım... ~~~~~~~~~ EskisehirGecce.Com ~ Eskişehirlilere özel http://www.eskisehirgecce.com/images/gecce.gif ~~~ azmiii |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 5 Rep: 141 ![]() ![]() | Alıntı:
O zaman Sana bu yakışır.:D ![]() ![]() güle güle kullan;) | |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005
Rep Gücü: 4 Rep: 10 ![]() | golf çok tatlı bir araba bazı hanzolar golf bayan arabası diyor.bu arabanın hakkını hangiş bayan verebilir allah askına.kadınlara veriyorlar arabayı içim gidiyo ha bire bi yerlere çarpıyolar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |