![]() |
|
| | |||||||
Buranın nerde ve ne şekilde olduğunu bir türlü bulamadım.. Sanki forum.php içinde ama açıp baktım ordada "bannere tıklayınca" vb bir yer bulamadım.. Google zaten siteye bayramdan bayrama geliyor geldiği zamanda
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Google nin Kafayı Yediği Yer :) Buranın nerde ve ne şekilde olduğunu bir türlü bulamadım.. Sanki forum.php içinde ama açıp baktım ordada "bannere tıklayınca" vb bir yer bulamadım.. Google zaten siteye bayramdan bayrama geliyor geldiği zamanda burada takılıp kalıyor.. Sanırım içinden çıkamadı :) Burası nerde olabilir silip atalım :)
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Berlusconi'nin yumruk yediği an (Video) | YukseLL | Video izle, Video paylaş | 2 | 15-12-2009 12:29 PM |
| Hoca Bana Kafayı Takmış! | RABİA | Süper Sözlük | 6 | 05-10-2009 06:06 PM |
| Caner'in Yediği Feci Dayak | Bay X | Video izle, Video paylaş | 0 | 24-08-2007 08:23 PM |
| Kafayı yemiş askerler | SMN | Video izle, Video paylaş | 0 | 19-04-2007 12:06 PM |
| Google Bomb veya Google Wash Nedir? | EMRE | Arama motoru optimizasyonu | 0 | 27-04-2006 10:01 AM |
| Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! | FORUM KURALLARI REKLAM SEÇENEKLERİ |