![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Arama motoru optimizasyonu forumu içinde "Adınızı Google Logosu yapın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Google logosunun Yerinde kendi yazdığınız kelime olsun ve öyle kullanın (turkce karakterleri desteklemiyor) Kod: http://www.goglogo.com/..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adınızı Google Logosu yapın Google logosunun Yerinde kendi yazdığınız kelime olsun ve öyle kullanın (turkce karakterleri desteklemiyor) Kod: http://www.goglogo.com/ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Alıntı:
Gerçekten harika bir site :). Burada oluşturulan logoların çok pratik olarak kullanılması bir harika."EmrE" sana gerçekten çok teşekür ederim. Bu logoyu mesela kendi sitemizde kullanabilirz , GOOGLE nin artık web'de aramayla neredeyse eşdeğer kelime olduğu bir gerçek ve o logoyu gören herkes bilir. Şimdi ise "GOOGLE"ye benzeyen bir logonun sitemde yer alması cok güzel. | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 13 ![]() | çok hoş ellerine sağlık bu işimize yarayacak
__________________ Hαуαт βіzε мuтLu oLма şаиѕı v£ям£di ѕєvqіLі... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Çok hoş bir şey. Ama sanırım google nin kendi yaptığı bir şey değil de google sevenlerin yaptığı bir site.... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Adınızı Google Logosu yapın EmrE ben bu adrese tıklıyorum ismimide yazıyorum..ama nası kaydedeceğimi bilmiyorum yardım edersen sevinirim...şimdiden teşekkrler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |