![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Destekliyoruz, Alkışlıyoruz forumu içinde "iki küçük çocugun hayati için el ele" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaslar oncelikle bu konuyu acma sebebim iki kucuk cocugun hayatina bizimde birseyler katabilmemiz ve cenazesinde bile bulunamadigim arkadasim Ebru.Bu haber beni oyle sarstiki canimin bi yarisi koptu sanki Ebru benim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki küçük çocugun hayati için el ele Arkadaslar oncelikle bu konuyu acma sebebim iki kucuk cocugun hayatina bizimde birseyler katabilmemiz ve cenazesinde bile bulunamadigim arkadasim Ebru.Bu haber beni oyle sarstiki canimin bi yarisi koptu sanki Ebru benim okulda 3 senemi ayni sirada yanyana gecirdigim yaklaşık 18 senelik eniyi arkadasimdi ve bu kaset icin cok cabalamisti tek istegini hayalini basarmisken boyle bi kazada kaybettik onu..ve aldiginiz her kaset ve cd cocuklarin egitiminde kullanilacak yardimlarinizi esirgemeyeceginizi dusunuyorum ve pisman olmayacaksiniz cunku 4 gundur dinliyorum emin olun cok guzel bir album olmus.. Çiftçi Kardeşler' in "Bırakmaz" adlı albümü çıktı.Tüm müzik marketlerde... Çiftçi Kardeslerin "Birakmaz" adli albümü gelirlerinin tümü kaybetigimiz Ebru Tastan 'ın çocuklarina verilecektir. http://www.ulusumuzik.com/ ![]() 01 - Birakmaz 02 - Erzincan Güzeli 03 - Kul Eyledim 04 - Soranlara 05 - Kaslarini Egdirirsin 06 - Duyan OLmadi 07 - Ankara Dan Pir Sulatana 08 - Yaralar Beni 09 - Yerinemem 10 - Yalan Dünya 11 - Ask Meyi 12 - Potbori (Enstr. Halay) Ölen kadın, Türkücü Ebru Çiftçi TEM Karayolu'nun Kocaeli Körfez geçişinde bu sabah meydana gelen kazada ölen ve üzerinden kimlik çıkmayan genç kadının Antalya bölgesinin ünlü türkücülerinden Ebru Taşkan olduğu ortaya çıktı 05.12.2006 Kazada yaralanan Hazal Taşkan'ın da annesi olduğu belirlenen Ebru Çiftçi Taşkan'ın, yine yaralılardan Ali Cevat Çiftçi ile birlikte İstanbul'a gitmekte olduğu anlaşıldı. Ebru Taşkan'nın kendisi gibi türkücü olan kardeşi Ali Cevat Çiftçi ile birlikte söyledikleri türkülerinin kliplerinin, halen birçok televizyon kanalında `Çiftçi kardeşler' adı ile yayınlandığı belirtildi. (Vatan Gazetesi)
__________________ Konu Nil@y tarafından (01-03-2007 Saat 11:15 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iki küçük çocugun hayati için el ele başın sağolsun.ALLAH mekanın cennet eylesin. ALLAH'tan yakınlarına sabır,hayatını kaybedenlere bol rahmet diliyorum... “Dostlar Beni Hatırlasın” “Ben giderim adım kalır Dostlar beni hatırlasın Düğün olur bayram gelir Dostlar beni hatırlasın Can kafeste durmaz uçar Dünya bir han konan göçer Ay dolanır yıllar geçer Dostlar beni hatırlasın Can bedenden ayrılacak Tütmez baca yanmaz ocak Selam olsun kucak kucak Dostlar beni hatırlasın Ne gelsemdi ne giderdim Günden güne arttı derdim Garip kalır yerim yurdum Dostlar beni hatırlasın Açar solar türlü çiçek Kimler gülmüş kim gülecek Murad yalan ölüm gerçek Dostlar beni hatırlasın Gün ikindi akşam oldu Gör ki başa neler geldi Veysel gider adı kalır Dostlar beni hatırlasın” ECEL GELMİŞ CİHANE BAŞ AĞRISI BAHANE
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: iki küçük çocugun hayati için el ele Ben yokum ya çoşun beraber... :)
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iki küçük çocugun hayati için el ele Cerrah konunun ciddiyetini anlamadin galiba ben bu haberi eglenelim diye eklemedim.Cosacak halmi kaldi bende gunlerdir canimi kaybettim zaten uzerime duseni yapicam ama istedimki madem boyle bi kampanya basladi buradanda duyulsun...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: iki küçük çocugun hayati için el ele Nil yazdığın yazıyı okumamıştım... Bizim burada olmş olay allah rahmet eylesin...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ciftci kardesler birakmaz ciftci kardesler Ankaradan pir sultana
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: iki küçük çocugun hayati için el ele oncelikle yapmıs oldugunuz bu dayanısma için tsk ederim ben ebrunun kardeşi ali cevat çiftçi gerçekten acımız çok buyuk... anlatılmaz bir acıı ablamınnn mekanı cennet olsun onu yuregimizde yasatacagızzz... |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iki küçük çocugun hayati için el ele Canimsin acinizin ne kadar buyuk oldugunu biliyorum cunku bende haftalardir kendime gelemedim cok uzuldum..Burdan sana ve ailene bas sagligi diliyorum en kisa zamanda sizinle irtibata gececegim...
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Banned | Cevap: iki küçük çocugun hayati için el ele abi içim kan ağladı ya ne bu boyle |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: iki küçük çocugun hayati için el ele gercekten cok uzuldum mekani cennet olsun allah ailesine bol sabir versin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |