![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Destekliyoruz, Alkışlıyoruz forumu içinde "üyelik yıldönümüm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaşlar tam 2 yıldır supermeydan.net üyesiyim.Emek verdiğim ve benimsediğim tek forum sitesi.Tabi uzun süredir sitede paylaşımda bulunamıyorum.Buraya üye olduğumda bir iş yerinde elemandım.Ama artık o iş yerinin ortağıyım.O yüzden ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet arkadaşlar tam 2 yıldır supermeydan.net üyesiyim.Emek verdiğim ve benimsediğim tek forum sitesi.Tabi uzun süredir sitede paylaşımda bulunamıyorum.Buraya üye olduğumda bir iş yerinde elemandım.Ama artık o iş yerinin ortağıyım.O yüzden biraz yoğunum.Bu siteye ilk üye olduğumda bana gönderilen aktivasyon mailini hâlâ silmedim.Onu hatıra olarak saklıyorum :D Birçok konuda bilgi aldığım, ve arkadaşlar edindiğim bu site ve bu sitede emeği geçenlere bu gün bir daha teşekkür etmek istiyorum. Sanırım meyve veren ağacı yine taşlamaya başlamışlar. :Ahsi: Neyse adaletin yerini bulması dileğiyle... ..::: İYİ FORUMLAR :::...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: üyelik yıldönümüm Bizde sana teşekkür ederiz kardeşim..
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |