FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Destekliyoruz, Alkışlıyoruz

Tema Vakfı, Gelecegımız Erımesın Kampanyası!

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Destekliyoruz, Alkışlıyoruz forumu içinde "Tema Vakfı, Gelecegımız Erımesın Kampanyası!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Küresel Isınma ve İklim Değişikliği geleceğimizi tehdit ediyor... Tarım alanları, ormanlar, su kaynakları, biyolojik çeşitlilik, deniz yaşamı giderek tükeniyor. Bu tehditlere karşı toplumu bilinçlendirmek ve çözümler yaratmak amacıyla Türkiye’de ilk ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-06-2008, 05:13 PM   #1
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dostum deyıp, sırtımdan vuranların, hayatımda bı an bıle yerı yok! Beylerbeyı

Blog Mesajları: 1
Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor
Tema Vakfı, Gelecegımız Erımesın Kampanyası!

Küresel Isınma ve İklim Değişikliği geleceğimizi tehdit ediyor... Tarım alanları, ormanlar, su kaynakları, biyolojik çeşitlilik, deniz yaşamı giderek tükeniyor. Bu tehditlere karşı toplumu bilinçlendirmek ve çözümler yaratmak amacıyla Türkiye’de ilk kez iki sivil toplum kuruluşu, TEMA ve TURMEPA büyük bir işbirliği yapıyor. “Geleceğimiz Erimesin” sloganıyla oluşturulan proje kapsamında iki kuruluş ülke genelinde bir eğitim kampanyası düzenliyor. Karadan TEMA Vakfı’nın Mobil Eğitim Aracı, denizden ise TURMEPA’nın Eğitim Teknesi ile yurt çapında eğitim çalışmaları düzenlenecek. Kampanya kapsamında, toplanan bağışlarla, güneş enerjisiyle ve biodizelle çalışacak olan, özel hazırlanacak araç ve teknenin önümüzdeki aylarda yola çıkması ve 2011 sonuna kadar 810.000 kişiye ulaşılması hedefleniyor.

Siz de destek Olun “Geleceğimiz Erimesin !”

Kampanya Katılın Yöntemleri

AVEA, TURKCELL veya VODAFONE faturalı hatlarından 4014’e SMS atılabilir. (Her bir mesaj bedeli 5 YTL’dir)

TEMA Vakfı’nın TEMA Vakfı adresli web sitesinden kredi kartı yoluyla bağış yapılabilir

Vakıflar Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, Akbank Levent Şubelerindeki özel hesaplara* bağış yapılabilir.

*Banka Hesap No’ları

Banka Adı Şube Adı Şube Kodu Hesap Numarası

Vakıflar Bankası Levent Şb. 310 00158007290573487
Ziraat Bankası Levent Şb. 0753 50368586-5001
Akbank Levent Şb. 175 115050
Yapı Kredi Levent Şb. 322 82442306
T.İş Bankası Levent Şb. 1035 1142483

TEMA Vakfı
Sponsored Links

Seçenekler
Stil