FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Destekliyoruz, Alkışlıyoruz

namaz saatleri....

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Destekliyoruz, Alkışlıyoruz forumu içinde "namaz saatleri...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu ülkede, ataist'in, ateist'in, komunist'in, yahudi'nin, hristiyan'ın inançlarına veya inançsızlıklarına karşı herhangi bir orantısız yaklaşım olmuyorsa... "Ben müslümanım" diyen insanların inançlarına da orantısız yaklaşılmamalıdır. Evet, Ben müslümanım ! İnancımın gereklerinden ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-06-2008, 08:11 PM   #11
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor
Cevap: namaz saatleri....

Bu ülkede, ataist'in, ateist'in, komunist'in, yahudi'nin, hristiyan'ın inançlarına veya inançsızlıklarına karşı herhangi bir orantısız yaklaşım olmuyorsa...

"Ben müslümanım" diyen insanların inançlarına da orantısız yaklaşılmamalıdır.
Evet,
Ben müslümanım !
İnancımın gereklerinden birisi de Rabbıma secde etmemdir.
Bu secdenin bizim anlayacağımız şekli 'Namaz'dır.
Bir müslümanın Allah'a secde etmesine engel olabileceğini zanneden "Firavun" beyinlilerin asıl amaçları nedir ?
Altına imza atılan "Evrensel İnsan Hakları Beyannamesi" de "Firavun" beyinlileri haklı çıkarmıyor.
Bir insanın nefes alıp vermesi kadar olağandır, bir müslümanın namaz kılması...
Bu namazın vakti ve saati bellidir.
Hiçbir beşeri düşünce, bunu zorlaştırıcı faaliyetlerin altına imza atmamalıdır.
Atarsa ne olur ?
Belki bu dünya da bir şey olmaz ama...
İnanmadıkları Ahiret aleminde bunu bedelini ödeyemezler, bunu altından da kalkamazlar.

Olağan dışı olan...
Özgürlük naraları atıp ta, bağırsak gürültüsünü, gök gürültüsü haline getirmek isteyenlerin tavırları...

Müslümanların ve onların evlatlarının okulda, kamu alanında, kışlada nerde olursa olsun namaz kılması kimseyi rahatsız etmemelidir.
Bunlar geçekten ısırmazlar,
ve zararsızdırlar.
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 16-06-2008, 10:35 AM   #12
Yeni Uye

almuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayat;İman Ve Cihad!

Blog Mesajları: 7
almuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecek

Eğitim Sen i de Eğitim İş e sormak lazım.
Özgürlüğün neresinde olduklarının onlar daha iyi biliyorlar.Zira şimdi rakip olsalarda,eski dostlar.
Abdullah Öcalanla ilgili bir takım tedbirlere karşı çıkan,basın bildirileri hazırlayan,eylem yapan Eğitim-Sen
Olayın bir tarafı onlar olunca şaşırmıyor insan.
Bunu medyada dile getiren de Cumhuriyet Gazetesi,
Bozacının şahidi şıracı.

Cuma namazına göre zaman ayarlamak çok mu tehlikeli,
Terör eylemlerine destek olmaktan daha mı ağır bir suç,
Hani inanç-ibadet özgürlüğü vardı ülkede.
Hani İslamı en güzel şekilde yaşayan,sorunsuz ülkeydik.
Sizin özgürlük,inanç serbestliği deyince aklınıza neden İslam dinine inananlar gelmez.
Nedir bu çırpınışınız!
Derdiniz nedir?
Yoksa ayakken baş olmaya mı niyetlendiniz sayın "güney"
Alt 16-06-2008, 12:00 PM   #13
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
almuallim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğitim Sen i de Eğitim İş e sormak lazım.
Özgürlüğün neresinde olduklarının onlar daha iyi biliyorlar.Zira şimdi rakip olsalarda,eski dostlar.
Abdullah Öcalanla ilgili bir takım tedbirlere karşı çıkan,basın bildirileri hazırlayan,eylem yapan Eğitim-Sen
Olayın bir tarafı onlar olunca şaşırmıyor insan.
Bunu medyada dile getiren de Cumhuriyet Gazetesi,
Bozacının şahidi şıracı.

Cuma namazına göre zaman ayarlamak çok mu tehlikeli,
Terör eylemlerine destek olmaktan daha mı ağır bir suç,
Hani inanç-ibadet özgürlüğü vardı ülkede.
Hani İslamı en güzel şekilde yaşayan,sorunsuz ülkeydik.
Sizin özgürlük,inanç serbestliği deyince aklınıza neden İslam dinine inananlar gelmez.
Nedir bu çırpınışınız!
Derdiniz nedir?
Yoksa ayakken baş olmaya mı niyetlendiniz sayın "güney"

Sözlerinize ve uslubunuza dikkat etmenizi ısrarla öneririm "muallim"...

Hedef olarak seçtiğiniz güney,
siz ve sizin gibileri çok gördü...Çırpınanlar sakın siz olmayasınız....

Bu" ayak" "baş" lafınıza çok güldüm saolun...

Ayak takımı tabiriyle sınıflandırdığınız insanlar olmadan nefes bile alamayacağınızı hatırlatmayı görev adlediyorum...
Alt 16-06-2008, 12:20 PM   #14
Yeni Uye

almuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayat;İman Ve Cihad!

Blog Mesajları: 7
almuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecek

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sözlerinize ve uslubunuza dikkat etmenizi ısrarla öneririm "muallim"...

Hedef olarak seçtiğiniz güney,
siz ve sizin gibileri çok gördü...Çırpınanlar sakın siz olmayasınız....

Bu" ayak" "baş" lafınıza çok güldüm saolun...

Ayak takımı tabiriyle sınıflandırdığınız insanlar olmadan nefes bile alamayacağınızı hatırlatmayı görev adlediyorum...
Bu millet kırk senedir bir parti başkanının söylemediği bir sözü,her konuşmasında ifade etmekten ar duymayanları dinledi.
Şimdi de,niçin söylediğini anlamaktan acizler,benzer tavır içindeler,
Ayak-baş muhabbeti,
Dök dök ye!
Ya da temcid pilavı,
Isıt ısıt sür!

Ayak-baş değerlendirmesi,yazıp da göremediğin ifadenden alıntıdır sayın güney!
Mesajlarını bir kere daha oku istersen

Seçenekler
Stil