![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Destekliyoruz, Alkışlıyoruz forumu içinde "Türkçe Olimpiyatları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ya nasıl unutuum inanamıyorum ama... Bence burada kocaman alkışı hak eden bir dev organizasyon var. Türkçe Olimpiyatları... Güzelim Türkçemi bu kadar gür bir şekilde duyuran bu organizasyonu tertib edenleri kutluyorum ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Türkçe Olimpiyatları Ya nasıl unutuum inanamıyorum ama... Bence burada kocaman alkışı hak eden bir dev organizasyon var. Türkçe Olimpiyatları... Güzelim Türkçemi bu kadar gür bir şekilde duyuran bu organizasyonu tertib edenleri kutluyorum ellerinden öpüyorum.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Türkçe Olimpiyatları Türkçe olimpiyatlarında katkıları bulunan tüm sponsorlara ve yabancı devlerde ki kardeşlerimize ayrıca Türkiye yi seven ve bizimle aynı dili konuşmak paylaşmak isteyen tüm kardeşlerimi tebrik eder böylesi güzel bir anı bize hatırlatan sevgili arkadaşım karakarizmaya teşekkürleri sunarım
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 296 Rep: 29490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türkçe Olimpiyatları Türkçe'yi dünyaya duuyurmaya çalışanlar,ülkelerinde Türk ve rejim düşmanı ilan ediliyorlar ne hikmetse... Gözlerim yaşararark ve gururla izledim olimpiyatı... Hatırlatma için teşekkürler
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türkçe Olimpiyatları Ülkesini savunduğunu söyler insanlar ama ülke sevmek budur işte. Asıl milliyetçilik bu organizasyona "şuncu veya buncu" demeden sahip çıkmaktır. bunu başaran başkaları da olsa ben tebrik ederim. aynı hassasiyeti de beklerim açıkcası. Bakalım tebrikler gelecek mi? Yada yergiler mi gelecek. antep'de yapılan organizasyonda insanları geçin arabalar sığmadı. Gelenlerin% 60 yer bulamadı.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |