FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Destekliyoruz, Alkışlıyoruz

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

yüzde 52...

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Destekliyoruz, Alkışlıyoruz forumu içinde "yüzde 52..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Yüzde 52’den Taksim’de ÖSS protestosu Yaptıkları ilginç eylemlerle adını duyuran “yüzde 52” grubunun iki üyesi dün Taksim Metro çıkışında yaptıkları eylemle ÖSS’yi protesto etti. Üzerlerinde “ÖSS’ye inat yaşasın hayat” yazılı ..."

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 03-06-2008, 12:34 PM   #1
SUPER MODERATOR
 
güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Nerden: adana-ankara
Mesajlar: 3.129
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet:
Rep Gücü: 532 Rep: 52733
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
yüzde 52...

Yüzde 52’den Taksim’de ÖSS protestosu


Yaptıkları ilginç eylemlerle adını duyuran “yüzde 52” grubunun iki üyesi dün Taksim Metro çıkışında yaptıkları eylemle ÖSS’yi protesto etti.

Üzerlerinde “ÖSS’ye inat yaşasın hayat” yazılı tişörtler bulunan eylemciler 150 kiloluk içi beton dolu varile kollarını sokarak ÖSS’yi protesto etti. 2 genç Taksim’de gerçekleştirdikleri eylem boyunca “ÖSS’ye İnat Yaşasın Hayat”, “Gençliğin Katili ÖSS” sloganlarını atarken etrafta bulunanalar eylemi ilgiyle izledi.

Eylemi yapan gençlerden biri kolarından biri beton dolu varil içerisinde olduğu halde hazırladıkları basın açıklamasını okumaya başladı. Etrafta toplanan polisler ise açıklamaya müdahale ederek açıklama metnini gencin elinden aldı.

Gençlerin kollarının beton dolu varil içerisinde bulunması nedeniyle polisin gözaltına alma girişimi uzadı. Uzun süre polis tarafından hırpalanan eylemciler kelepçelenerek gözaltına alındı.

Yüzde 52’nin internet sitesinde eylemle ilgili “Bu, sadece bir adımdı... ‘ÖSS'ye İnat Yaşasın Hayat’ diyen herkesi dershane patronlarını, sınav mafyalarını, ÖSS'li zalimleri önümüzdeki günlerde daha fazla terletmek için hemen harekete geçmeye çağırıyoruz. Daha fazla hayalgücü eylemi yaratmak için hayatlarımız gasp edilmeden hayallerimiz buluşmalı. Hemen şimdi!” denildi.

Sendika.Org
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Herşey Yarı Fiyatına..
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Türkler en çok hagi ülkeyi sevmiyor YukseLL Vip Salonu 8 01-12-2008 06:22 PM
Kadınların favori otomobilleri tekniker Otomobil 3 17-06-2008 01:24 AM
Yeni Sosyal Güvenlik Yasası.. KopiLL Hukuk 0 08-05-2008 09:21 AM
Enflasyon rakamları açıklandı PAM.aRt Haberler 0 02-11-2007 07:26 PM
İşte Türk erkeğinin profili... fadilgenc Erkekler ,Vah Erkekler 0 19-07-2007 08:06 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:42 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO