![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Destekliyoruz, Alkışlıyoruz forumu içinde "Hollywood işi Çanakkale Destanı çekiliyor.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Toplumsal Girişimciler ismiyle faaliyet gösteren platform, Çanakkale Savaşı'nı konu alan Hollywood yapımı bir sinema filminin çekilmesi istemiyle Bir Destandı Çanakkale adlı internet sitesi oluşturdu Alıntı: Amerikalılar, en küçük çatışmalarını bile ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hollywood işi Çanakkale Destanı çekiliyor.. Toplumsal Girişimciler ismiyle faaliyet gösteren platform, Çanakkale Savaşı'nı konu alan Hollywood yapımı bir sinema filminin çekilmesi istemiyle Bir Destandı Çanakkale adlı internet sitesi oluşturdu Alıntı:
TUM SUPERMEYDAN UYELERININ PROJEYE DESTEK OLMALARINI RICA EDİYORUM
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 126 Rep: 12488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hollywood işi Çanakkale Destanı çekiliyor.. Bizim beceriksizliğimize bir halka daha... Övündüğümüz, iftihar ettiğimiz tarihimizle alakalı tanıtım bazında hiçbir faaliyetimiz mevcut değil... Yazık... Ama "magazin bazında dünyada ilk üçe gireriz" izlenimini taşıyorum. |
| | |
| | #3 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 147 Rep: 14283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hollywood işi Çanakkale Destanı çekiliyor.. Haklisiniz belki ama bunu baslatmak bile cok guzel bir faaliyet umarim gereken destegi alir ve tum dunyaya duyrulur izletilir...Bazen tiyatro oyunlarina gidiyorumda birakin Hollywood yapımı filmleri adamlar bir oyunu bile oyle gorkemli bir sahnede oynuyor yada canlandiriyorki oyle efektler kullaniyorlarki agzim acik kaliyor Canakkale destani'nin boyle bir yapimi bile yok..Turkiyenin Canakkale gibi bir destani hayata gecirmemesi gercekten buyuk kayip onun icin lutfen desteginizi esirgemeyin arkadaslar...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hollywood işi Çanakkale Destanı çekiliyor.. Güzel bir Kampanya. Nihayet adam gibi derdimizi anlatabileceğimiz bir yapıt için adım atılmış. Gönül isterdi ki bu iş için maddi anlamda da destek olabilelim. Ki zaten yakında öyle bir talep gelirse muhakkak katılırım. Bir günde bazı şeyleri yemişim farzederim ama yemem ... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |