![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Destekliyoruz, Alkışlıyoruz forumu içinde "Beyaz'dan alkışlanacak hareket" başlıklı konu görüntüleniyor, "TSK'nın kara harekatında 5 şehit vermesi üzerine programını yarıda kesti. Alıntı: Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'ta yürüttüğü kara operasyonunda 5 şehit haberinin gelmesini, program ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beyaz'dan alkışlanacak hareket TSK'nın kara harekatında 5 şehit vermesi üzerine programını yarıda kesti. Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Beyaz'dan alkışlanacak hareket Her zaman bu ismi takdir etmişimdir. ALKIŞLIYORUM
__________________ herzaman benim için canlı bir varlıksın.. Kawasaki |
| | |
| | #3 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyaz'dan alkışlanacak hareket katılıyorum ama sanırım giden gitmiştir artık ve sanırım başkalrını alkışlayacağımıza birer fatiha okusak diyorum |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyaz'dan alkışlanacak hareket Bende çok taktir ettim doğrusu, çok güzel bir davranış bu haberin üzerine programı sonlandırması.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beyaz'dan alkışlanacak hareket bravo.................... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | gerçektende takdire değer bi durum ekran karşısında bizlere örnek teşkil eden insanların bu şekilde davranmasını ayakta alkışlarım ..... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |