![]() |
| | |||||||
Spor Dünyası katogorisi Futbol forumu içinde "Nihat Kahveci'nin Duygu Dolu Mektubu..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Nihat'tan ağlatan mektup Nihat Kahveci, kendisini yetiştiren ilk antrenörüne duygu dolu bir mektup yazdı. Nihat Kahveci'nin Beşiktaş'tan gönderilmesi üzerine, "Nihat'ı satan şampiyonluğu da satar" sözleri ile tepki gösteren Sabah yazarı ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat Kahveci'nin Duygu Dolu Mektubu... Nihat'tan ağlatan mektup Nihat Kahveci, kendisini yetiştiren ilk antrenörüne duygu dolu bir mektup yazdı. Nihat Kahveci'nin Beşiktaş'tan gönderilmesi üzerine, "Nihat'ı satan şampiyonluğu da satar" sözleri ile tepki gösteren Sabah yazarı Kazım Kanat, Nihat Kahveci'nin bilinmeyen bir sırrını ortaya çıkardı. Kahveci'nin gösterdiği bu vefa örneğini Kanat'tan dinleyelim... Yazmamak için çok direndim. Ama Kahveci'nin insan yüzü tanınsın diye yazıyorum. Kahveci kendisini ilk keşfeden antrenörünün evine ziyaretine gider. Elini öper, hatırını sorar. Bir şeye ihtiyacın varsa söyle der. Hocası sadece seninle gurur duyuyorum der. Kahveci çıkarken bir mektup bırakır. Ağlatan mektupta şunlar yazılıdır; "Hocam kirada oturduğunu öğrendim. Bana yaptıklarının karşılığı asla bu değil. Lütfen kabul et..." Mektubun içinden hocasının adına alınmış bir evin tapusu vardı. çileweb
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Nihat Kahveci'nin Duygu Dolu Mektubu... bizimle paylaştığın için teşekkürler kardeşim beşiktaş form sitesindede okumuştum. bir beşikteşlıyım bende..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nihat Kahveci'nin Duygu Dolu Mektubu... Okuyan gözlerine sağlık.Ben GALATASARAY'lıyım...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Nihat Kahveci'nin Duygu Dolu Mektubu... Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 76 ![]() | Cevap: Nihat Kahveci'nin Duygu Dolu Mektubu... vefalı insanlar iyilikleri unutmaz mutlaka belli güce geldiği zaman dost bildiği insana yardımcı olur önemli zor günlerde dost, arkadaşına, eşine ve akrabana yardım etmek o zaman insan olduğunu hissettersin nihat kahveci allah senin sırtını yere getirmesin hayat boyunca en iyi yerlerde bulun. |
| | |
| | #6 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nihat Kahveci'nin Duygu Dolu Mektubu... bravo nihata aslını ve iyilikleri unutmamak insan olmanın aslı
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |