| Tuncay'ın yerine Shevchenko Fenerbahçe'yle anlaşıp anlaşmaması yılan hikayesine dönen Tuncay Şanlı'yı transfer etmek için İngiltere'den Birmingham ve Middlesbrough kulüpleri yarışıyor.
İngiltere'nin saygın gazetelerinden Times ve skysports.com adlı internet sitelerinin haberlerine göre Tuncay'ın transferinde en şanslı ekip bu sene Premier Lig'e yükselen ve milyareder işadamı Mike Ashley'in 103 milon euro'ya satın aldığı Birmingham City olarak gösteriliyor.
Daha önce Newcastle ve Manchester City'nin de ilgilendiği Şanlı için devreye giren son takım ise yine Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough oldu.
Bu seneki performansının aksine Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin transfer listesine girememesi "şaşırtıcı" olarak nitelendirilen Tuncay'ın transferi 1 hafta içinde çözülecek gibi görülüyor.
Bu arada Roberto Carlos'u renklerine bağlayıp Avrupa'da da adından söz ettiren Fenerbahçe'nin yeni hedefi ise Chelsea'nin dünyaca ünlü forveti Andriy Shevchenko.
Yine Times gazetesinin haberi, yıldız forveti renklerine katmak isteyen Fenerbahçe'nin Carlos transferinden sonra başka yıldız isimleri de kadrosuna katmak istediği ve Shevchenko transferinde Roberto Carlos'un referans olacağı yönünde.
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |