![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Üyelerle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: gülüm ´isimli üyeden Alıntı İzninizle ben sorucam,evli bir bayansınız peki evliliğin size getirdiği en zor yanı neydi?Varsada bunun üstesinden nasıl geldiniz. sadece kendi ayaklarımın üstünde durmaya alışmıştım evlenince herşey ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #81 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Alıntı:
kocandan harçlık istiyorsun borçlarla uğraşıorsun v.b. atlatmış ve üstesinden gelmiş değilim hala alışacağımıda sanmıyorum iyi forumlar | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #82 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 304 Rep: 30111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj yazılarında sürekli insanlara bir yön vermekten hoşlanıyor gibisin öğretmenlik gibi bir meslehinmi var mesaj larının hemen hemen hepsi iyi forumlar diye bitiyor bu kadar sakin olabilmeyi neye borçlusun |
| | |
| | #83 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Alıntı:
öğretmen değilim olmayı çok isterdim ama ben reklamcıyım 10 yıldır bu işi yapıyorum kısmet olursa kendi iş yerimi açacağım. sakin olmaya gelince mutlaka insanlar sakin kafayla düşünüp öyle bir iş yapmalı hata yapmamak adına sadece oğlumun geleceğini düşünüp sakin olmayı tercih ediyorum o kadarda zor değil ziraa dünyamızda yeterince gergin insanlar var. iyi forumlar... | |
| | |
| | #85 | |
iyi forumlar... | |
| | |
| | #86 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 147 Rep: 14283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Encok gormek istedigin sehir veya ulke neresi?
__________________ |
| | |
| | #87 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj hıım çok güzel bir soru en çok görmeyi istediğim ülke hindistan onların kültürleri giyim tarzları herzaman ilgimi çekmiştir o yüzden inşallah bir gün gidebilirim. |
| | |
| | #89 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj latin olmak isterdim onlara ayrı bir sempatim var ama dünyaya yeniden gelsem türk olarak gelmek isterdim bizim kültürümüz,yemeklerimiz,tarihi yerlerimiz,sıcak insanlarımız hiç bir ülkede yok türklüğümü değişmem hiç bir ülkeye... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |