![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Üyelerle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "buda benden çalışıyormusunuz,yoksa okuyormusunuz? hangi dalda (okul-meslek) şimdiden cevabın için teşekkürler iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj buda benden çalışıyormusunuz,yoksa okuyormusunuz? hangi dalda (okul-meslek) şimdiden cevabın için teşekkürler iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Eğitim ve İş hayatım aynı anda devam ediyor... Eğitim Hayatım : Malezya İslam Ens. Üni. Petrol Müh.(Aynı zamanda Grafik bölümünde Öğr. Görevlisiyim Pasif olarak) - Yeditepe Üni. Sistem Müh. İş Hayatım : Malezya Petronas Firması Sistem Koor. - Pc World 8 Ülke de Kontrol Yöneticiliği - Şarkıcı/Sanatçı Menejerliği - Şirket Menejerliği - Organizatör Yurt içi ve Yurt Dışı - W-G Yöneticiliği ... Ve Aile Şirketimizde Şuan Yön. Kur. Bşk. Kendi sayfalarıma girmiyorum fakat buraya Yuksel abi ile aramızdaki bağ sebebiyle giriyorum tek takıldığım yer burası... Kafa dağıtmaya birebir ![]() bu kadar işin arasında foruma nasıl takılabiliyorsun hayret doğrusu...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... Konu karaca10 tarafından (08-02-2007 Saat 11:30 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #43 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj evet burası mükemmel benimde takıldığım tek yer burası peki cerrah bende bi soru sorabilirmiyim buraya ilk nası girdiniz |
| | |
| | #44 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Buraya ilk nası geldim hatırlamıyorum...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #45 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj haklısın bende nasıl buldum bu sayfayı bilmiyorum ama hiç pişman değilim sizler gibi düzgün ve seviyeli arkadaşlarla tanışıp bilgi paylaşmak çok güzel iyiki bu foruma katılmışım teşekkürler, cevabın içinde saol cerrah hayatında başarılar dilerim... |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Saol Çisehe senden iyi şeyler duymak çok güzel :)
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #47 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bize bir cumleyle kendini anlat desem tek cumleyle kendini nasil anlatirsin..?Sen anlatamassan ben anlatirim bak ona gore cevap ver..
__________________ |
| | |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Sen anlat bakalım. İnsanın kendisini anlatması bence saçma olur.
| | |
| | #49 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Alıntı:
Hadi bakalim soruma cevap ver anlat kendini...
__________________ | |
| | |
| | #50 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Dediğin gibi Çılgın olarak tanımlayabiliriz kısaca... Düşündüğümü, İstediğimi her zaman yaptım ve elde ettim... (REALDE)Yakınen tanımayanlar için Her zaman Sert Adam oldum... Anlatmaya başlarsam herhalde çok uzun sürecek :) Kısaca Gündüzleri Çalışırım Geceleri Eğlenirim... Yerine göre sert ,Yerine göre duygusal(Nadir)... Parayı Yönetmeyi severim... Tek Hoby ve Eğlencem Kızlardır... Boş vakitlerimde onlarlayım İstediğim zaman karşımda açıklama yapılmasını severim Eğer istemiyorum açıklama yapılmasından nefret ederim.... uzun uzun gider böyle...
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |