![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Üyelerle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Quarezma ´isimli üyeden Alıntı futbol,basketbol,yüzmek,sinema,bowling... hayatimda 3 sefer a*** oldum :) hic birinide unutmadim ama su an bosum :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj hayatimda 3 sefer a*** oldum :) hic birinide unutmadim ama su an bosum :)
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Suan bulundugun ulkede neyle mesgulsun.ismi okulmu hangisi?
__________________ |
| | |
| | #33 |
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj su an isle mesgulüm isim ise bi firmada gelen mallarin yönetimi ve sorumlulugu bana ait sorumluluk almak gercekten cok zor :)
__________________ |
| | |
| | #34 |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peki turkiyede encok neyi ozledin...
__________________ |
| | |
| | #35 |
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj walla her seyini özledim.Su an elimde olsa türkiyeye gitmek istiyorum...
__________________ |
| | |
| | #36 |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Hic fobin oldumu yada olduysa nasil yendin bunlari?
__________________ |
| | |
| | #37 |
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj fobim pek yok ama olmustur belki de ben hatirlamiyorum zaten hirsli ve azimli olursan yenemecegin birsey yok tur ! bundan sonraki röportaj adayimiz Cerrah tir Kolay Gelsin Aßicim :D ilk soru benden nilayin sordugu soruyu soruyorum hic fobin oldumu?
__________________ Konu Quarezma tarafından (22-01-2007 Saat 02:07 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #38 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Arkadaşlar kusra bakmayın iş yoğunluğumdan daha yeni gördüm Nil'in söylemesi ile :) Hiç fobim oldumu güzel soru Qua :rolleyes: Tek fobim Yılan dır Okadar elledim ama genede geçmiyor :rolleyes: bir de şu var Sürekli konuşan (Cırcır) kızlar... Nefret ederim fobi denmez buna ama :)
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #39 | |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sana kackez aşık oldun diye sormayacagim eger boyle bi hata yaparsam biliyorumki forum senin aşk hikayelerinle dolar cunku hergun aşık oluyosun...:eek: Biliyorumki su gunlerde aşıksın simdi soruyorum aşık oldugun insanda ne etkiler seni..?
__________________ | |
| | |
| | #40 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Dürüst olması yeterli Nil... Güzelliği yada ne bilim başka şeyler o kadarda önemli değil çünkü ilişkimiz en fazla 1 hafta sürecek :) Evlilik Kurumuyla alakam olmadığı için ilişkileri uzun süre tutmayı pek sevmiyorum... Zaten daha uzun boğuyor Denedim:rolleyes: Görende beni Şıp sevdi zannedecek abla :) Aşığım evet ama aylardır aynı kişiye :) Fakat bu süreçte başka kızlar olmayak diye bi kayide yok... Bir kişiye bağlı kalıp sonra hüsran yaşamak bence saçmalık... Şimdi beni dahakötü tanıcaklar :) Ama uzun zaman oldu uzun süre ilişki kuracağım Aklı başı yerinde çok yada az Güzel bi kız görmedim... Hepsi Güzel diyelim fakat kapasiteleri en fazla 5-6 gün:rolleyes:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |