![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Üyelerle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: nilayyy ´isimli üyeden Alıntı Ok. aciklayamassan saygi duyariz bizde ayrica bugunku son sorum arkadaslara devrediyorum gorevi yoruldum artik cikiyorum millet Röportaja devam edin... Eger biran hayatinda degisıklik yapma hakki ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Alıntı:
2-Oturdugum ili degistirirdim ,Memleketime giderdim
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 681 Rep: 67191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Alıntı:
NOT: Benım bundan sonraki roportaj Adayım Quarezma dır. İlk soru benden ,soruyorum bak :)) Yasın kac ,Evlimisin? (turkiyede yasayan kızlar Avusturyalı bu yakısıklıyı merak ediyorlar)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #23 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj röportaj fikri güzel. tebrikler.aslında ne soracağımı da bilmiyorum fakat katılmayıda istedim.neticede hiç tanımadığın biri hakkında soru sormak zor. her an saçmalıyabilirim.:smile: bilgisayar hariç hobileriniz nelerdir? |
| | |
| | #24 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Alıntı:
Yasim 18 Evli deyilim evlilik daha henüz cok erken benim icin :)
__________________ | |
| | |
| | #25 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj " Quarezma " Hayatında bir karar vermek zorundasın diyelim... Annende ölecek fakat sen ona böbreğini verirsen yaşayacak... Eğer verirsen de sen Öleceksin N yapardın ?
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #26 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Alıntı:
hz.muhammed s.a.v efendimizin bi sözü vardir "Cennet Annelerimizin Ayaklari Altindadir" ....
__________________ | |
| | |
| | #27 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 147 Rep: 14283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Hmm bende sana kendimde bi gurbetci olarak gurbette yasamanin nasil oldugunu sorayim..sence yurt disinda yasamanin iyi ve kotu yonleri ne?Yada hic pismanlik duydunmu keske bu cikisi hic yapmasaydim diye?
__________________ |
| | |
| | #28 | |
sevdiklerin ve akrabalarindan uzak olmak ve onlarsiz bayram ve yilbasi kutlamak bunu 3-4 gün önce yasadim gercekten türkiyedeki bayramlarin yerini hic bisi tutmuyor mesela örnegin bayramda 1 gün tatil veriyorlar burda . Cogu yabanci insanlar türklerin basarili olmalarini istemiyorlar örnegin burdaki okullardaki ögretmenler türk ögrencilerle pek ilgilenmez kötü davranirlar ve okullardan soguturlar . Genellikle burdaki Naziler türkleri döverler bir gecen günki olayda burdaki türk camisine bombali saldiri oldu bu olayda da Nazilerin parmagi oldugu söyleniyor. iyi yönleri ise, burda is imkanlari cok örnegin burda meslek yapacagin zaman gidecegin kursun parasini sen ödemiyorsun bide burda 6 ay calistiktan sonra isten ciktigin zaman sana belirli bir maas veriyorlar calismadigin halde parayi seven bir insan deyilim ama para olmadan da olmuyor .... :)
__________________ | |
| | |
| | #29 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 147 Rep: 14283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Hmmm simdi senin daha once yuksell'e sordugun soruyu bende sana sorayim bakalim cevap ne? Hayatinda kac sefer A$IK oldun? Ve A$IK oldugun insanlardan unutamadigin oldumu?
__________________ |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj futbol,basketbol,yüzmek,sinema,bowling...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |