![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Üyelerle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: blackdiamond ´isimli üyeden Alıntı Sizce internet hayatı insanların kişiliklerinin değişmesinde nekadar etkili oluyor sizde de bu yönde bi değişiklik oldumu...!? Bu Doktora sorusu galiba :) uzmanlık istiyor. Baskalarında ne ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Alıntı:
Belki bendede degisıklik vardır. ama yuzume kimse birsey soylemiyor :))
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üyelerle Röportaj Alıntı:
| |
| | |
| | #13 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Yapilan Röportajlar hep internet uzerine olmus sorulari degistirelim biraz..Benim sorum magazin dunyasindan sesini encok begendigin ve ben bunu hic bikmadan dinleyebilirim dedigin sanatci varmi? ve sinama dunyasininda olmassa olmaz dedigin sanatci kim..?
__________________ |
| | |
| | #14 |
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Sezen Aksu Sesini begendigim ,kendisini begendigim Komple bir sanatcı.Bulent Ersoy'unda sarkı soylemesine hastayım, Olmaz boyle bir ses onu dinlerken icim titrer Sinema dunyasındada Sener Sen'i cok begenirim
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Ne yapalim madem millet bize katilmak istemiyo iki satir yazmiyo bizde kendi yagimizla kavruluruz...Bu Röportaji ben yapacam anlasilan... Sana gore dostlugun anlami ne ve gercek bir dost nasil olmali sen dostum dedigin insanda ne gibi ozellikler ararsin?
__________________ |
| | |
| | #16 |
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Dostluk paylaşmadır. Bir dilim ekmeği, cebinizdeki parayı, bir bardak suyu , derdinizi veya neşenizi paylaşmaktır. Ben aynı samimiyeti aynı paylasımı karsı taraftan da beklerim
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #17 |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Hayatin boyunca hic pismanlik duydunmu..yada yaptigin birseyin sonunda bu yanlisti yapmamaliydim dedigin oldumu?
__________________ |
| | |
| | #18 |
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Hemde cok :)) Ama burada acıklayamam :(
| | |
| | #19 |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Ok. aciklayamassan saygi duyariz bizde ayrica bugunku son sorum arkadaslara devrediyorum gorevi yoruldum artik cikiyorum millet Röportaja devam edin... Eger biran hayatinda degisıklik yapma hakki verilseydi yasaminda ilk olarak degistirecegin sey ne olurdu?
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj bende sorayim ! :) Hayatinda kac sefer A$IK oldun? Ve A$IK oldugun insanlardan unutamadigin oldumu?
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |