![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Üyelerle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Peki sem kendin hamsi ile kaç çeşit yemek yaparsın..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #142 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Yani normal tavada hamsi kızartmasını yapıyorum. Bide zonguldakta trabzonlu komşularımız vardı onlardan öğrenmiştim,hamsi kuşunu yapıyorum,oda biraz hamsi,mısır unu ve biraz baharat katılıp,köfte haline getirilip kızartılıyo.Bide bildiğim hamsi plake var fırında yapıyoruz ama onu genelde palamutla yapınca daha güzel oluyo.Bildiğim balık türü yemek tarifleri bunlar. Konu Gülüm tarafından (26-04-2007 Saat 11:51 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #144 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj peki ileride yapmayı hedeflediğin bir proje varmı neler yapmayı düşünüyorsun iş olarak bizlere anlatırmısın? |
| | |
| | #145 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Şuan özel bir şirkette muhasebe işleri ile ilgileniyorum.Genel anlamda eğitimini aldığım muhasebe programları oldu ama ben biraz daha muhasebecilik anlamında uzmanlaşmak isterim tabi buda zaman gerektiren bişey,ilerde şartlarım uygun olursa belki bende ticarete atılırım kendi iş yerimi açarım diyorum ama tabi şuan için çok zor. |
| | |
| | #146 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj inşallah hayallerine kavuşursun peki en sevdiğim giyim tarzı nedir ve ne tür kıyafetleri tercih edersin. iyi forumlar |
| | |
| | #147 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Ben spor giyinmekten çok hoşlanırım,genelde tarzım hep spordur.Özel bi yere gidersem ancak klasik yada abiye giyinmeyi tercih ediyorum. |
| | |
| | #149 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Yani mavi ve pembe,kırmızı tonlarını çok sevdiğim için biraz kıyafetlerimde o renkler ağırlıklı diyebilirim. |
| | |
| | #150 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Alıntı:
gülüm bir soru da benden gelsin sana.. hiç Zonguldaktan kalma unutamadığın bir anın varmı varsa bizle paylaşabilirmisin... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |