![]() |
|
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Üyelerle Röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sanırım artık beni tanıyanlar tanıdı yeterince. Artık ben sırayı Gülüm'e devretsem ve hemen ilk sorumu sorsam. Karadeniz ile artık bir bütün olmuşsun.En güzel şehri hangisi Karadeniz sahillerinin...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #131 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Sanırım artık beni tanıyanlar tanıdı yeterince. Artık ben sırayı Gülüm'e devretsem ve hemen ilk sorumu sorsam. Karadeniz ile artık bir bütün olmuşsun.En güzel şehri hangisi Karadeniz sahillerinin. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #132 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj İnanın hepsi ayrı bi güzel. Zonguldak/Ereğliyi görmenizi isterim çok güzeldir. |
| | |
| | #134 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Özümde evet duygusal biriyimdir,ve bunu yansıtmışda olabilirim. Ama hayata hep böyle bakmıyorum elbetteki,yerine göre çok kararlı,mantıklı,isabetli kararlarda verebiliyorum kendi adıma. |
| | |
| | #136 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Zonguldak ticaret meslek lisesi mezunuyum. |
| | |
| | #137 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj peki ne tür müziklerden hoşlanırsın? |
| | |
| | #138 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Daha çok türk halk müziği ve arabesk-fantazi diyebilirim. |
| | |
| | #139 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj bizlere biraz karadeniz kültüründen gelenek ve göreneklerinden bahsedermisin iyi forumlar |
| | |
| | #140 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 693 Rep: 68901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üyelerle Röportaj Karadeniz başlı başına sahil yeri,bi kere insanları çok sıcak kanlı.Genelde Düğünlerde horon çok yer edinmiş ve çokda eğlenceli ben bile öğrendim horon oynamayı.Ben ordulu olduğum için düğünlerimiz davullu zurnalı olur,sabaha kadar çalınır.Yemekleri genelde balık ürünleri çok tüketilir,pancar çorbası çok meşhurdur ve tatlı,su böreği vazgeçilmezimizdir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |