FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Röportajlar

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

Doğangüneş ile Ropörtaj

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "Doğangüneş ile Ropörtaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "O bir anne, O bir eş, O Süpermeydan Forumun vazgeçilmezlerinden Doğangüneş! Forumda herkesin saygı duyduğu ve sevdiği Doğangüneş'i yakından tanımak istemez misiniz? Hadi bakalım sorularınızı hazırlamaya başlayın:) İlk sorular benden... ..."

Seçenekler Stil
Alt 08-10-2008, 11:07 PM   #1
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İnsan iftirayı ancak önem vermemekle yenebilir. İftira edileni değil, edeni kirletir. (The Circle)

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Post Doğangüneş ile Ropörtaj

O bir anne, O bir eş, O Süpermeydan Forumun vazgeçilmezlerinden Doğangüneş!

Forumda herkesin saygı duyduğu ve sevdiği Doğangüneş'i yakından tanımak istemez misiniz?

Hadi bakalım sorularınızı hazırlamaya başlayın:) İlk sorular benden...

1- Doğangüneş kimdir? Kendinden biraz bahseder misin?

2- Senin için vefa nedir? İstanbulda bir semt mi?:Entusiasmado:

3-Senin vazgeçemem dediğin üç şey nedir?

NOT: soru soracak her uyenin tek mesaj atma hakkı var düşünüp sorularını ona göre sorunuz.
Kurallara uymayan yorumlar silinecektir...
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 09-10-2008, 02:00 AM   #2
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler...

Blog Mesajları: 8
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Cevap: Doğangüneş ile Ropörtaj

1- Doğangüneş kimdir? Kendinden biraz bahseder misin?

Doğangüneş evli,2 yaramaz kızı olan,süpermeydan delisi,İnandığı değerler uğrunda mücadele etmeye çalışan,hırslı,azimli,dışardan soğuk ama değer verdiğine çok sıcakkanlı biri..

2- Senin için vefa nedir? İstanbulda bir semt mi?:Entusiasmado:

Çoğu kişi "vefa"nın İstanbul'da bozasıyla meşhur bir semt olduğunu biliyor diğer anlamının pek kimse için anlamı kalmamış.Keşke bilse herkes hayat o zaman ne kadar kolay yaşanır olurdu.Ama benim hayatımda hala vardır vefa.Karşımdaki kişiden beklediğim gibi kendimde fazlasıyla vefalıyımdır ama değer verdiğime sadece...

3-Senin vazgeçemem dediğin üç şey nedir?

İlk olarak tabiki Ailem sonra bilgisayarım(olmasaydı süpermeydanda olamazdım)sonrada Süpermeydan...

Teşekkürler saharaycım çok güzel sorulardı.Seninle ropörtaj yapmak bir zevkti canım....:Entusiasmado:

Konu doğangüneş tarafından (05-11-2008 Saat 11:43 PM ) değiştirilmiştir.
doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 10-10-2008, 04:22 AM   #3
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Öncelikle forumda açtığınız konularla bu güne kadar geçen emeğinize tümden teşekkürler, bu konu vesile olsun.

Sorularım nasıl? zor veya çetrefilli olsun diye düşündüm, şakadan da olsa, onun için biraz karmaşa yaratmaya çalıştım, umarım kırmadan,yapıştırmadan, kızmadan,kızarmadan (anadoluda kızarıkçı derdik küçükken kendi aramızda oyun oynadığımızda oyunu bozan veya çizgiyi aşana) dökmeden, dökülmeden, germeden/gerilmeden cevap alırım, sizin cevabınızı benim pekte ilişmediğim yönetim cevabı, benim sorularımında toptan yönetime sorulmuş sorular gibi algılanmasını/algılanmamasını da isterim/istemem yani anlayacağın veya anlayacağınız her şey kabulüm/kabulümdeğildir.

Eee artık sorular gelsin der gibisiniz?

1- Taraf mısınız?
2- Taraftar mısınız?
3- Bi taraf mısınız?

1-Köylümü sünüz?
2- Şehirlimi siniz?
3-Türkiyelimi siniz?

1-Soylumuzunuz?
2-Boylumusunuz?
3-Huylumusunuz?

1-Kargadan başka kuş tanırmısınız?
2-Derveden başka hayvan tanırmısınız?
3-Balinadan başka deniz canlısı tanırmısınız?

1- Düşünüzü mü?
2- Gördüğünüzü mü?
3- Duyduğunuzu mu?
Hayra veya Şerre yorarsınız?

ee yeter artık dediğinizi duyar gibiyim, ne yapalım Röportajı başlatan kural koymamış bende ilk defa kuralları sınır dışı ettim. Simdiden teşekkürler.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 12-10-2008, 07:52 PM   #4
FORUM MODERATOR

Eftelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kendi kendine yenmek, zaferlerin en büyüğüdür. EFLATUN

Blog Mesajları: 36
Eftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyor

sevgili doğangüneş bırkac soru da benden:)
-en son aldıgın hedıye?
-en son verdıgın hedıye?
-hayatında en cok ne olsun ıstıyorsun?
-kendınde eleştırdıgın taraflar?
-kendınde begendıgın taraflar?
-en büyük hayalın?
Alt 13-10-2008, 03:34 AM   #5
SUPER MODERATOR

doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle forumda açtığınız konularla bu güne kadar geçen emeğinize tümden teşekkürler, bu konu vesile olsun.

Sorularım nasıl? zor veya çetrefilli olsun diye düşündüm, şakadan da olsa, onun için biraz karmaşa yaratmaya çalıştım, umarım kırmadan,yapıştırmadan, kızmadan,kızarmadan (anadoluda kızarıkçı derdik küçükken kendi aramızda oyun oynadığımızda oyunu bozan veya çizgiyi aşana) dökmeden, dökülmeden, germeden/gerilmeden cevap alırım, sizin cevabınızı benim pekte ilişmediğim yönetim cevabı, benim sorularımında toptan yönetime sorulmuş sorular gibi algılanmasını/algılanmamasını da isterim/istemem yani anlayacağın veya anlayacağınız her şey kabulüm/kabulümdeğildir.

Eee artık sorular gelsin der gibisiniz?

1- Taraf mısınız?
2- Taraftar mısınız?
3- Bi taraf mısınız?

1-Köylümü sünüz?
2- Şehirlimi siniz?
3-Türkiyelimi siniz?

1-Soylumuzunuz?
2-Boylumusunuz?
3-Huylumusunuz?

1- Düşünüzü mü?
2- Gördüğünüzü mü?
3- Duyduğunuzu mu?

ee yeter artık dediğinizi duyar gibiyim, ne yapalım Röportajı başlatan kural koymamış bende ilk defa kuralları sınır dışı ettim. Simdiden teşekkürler.
Alıntı:
1- Taraf mısınız?
2- Taraftar mısınız?
3- Bi taraf mısınız?
Halk arasında bir söz vardır.Bi taraf (Tarafsız) olanlar, bertaraf olurlar.
Bertaraf olmak istemiyorsanız. Bi taraf olmayacaksınız.
Yani ben ne taraf ne bitarafım.Bertaraf oldum taraflıktanda bitaraflıktanda.
Kendi kabuğumda kendi değerlerimde yaşayan biriyim..

Alıntı:
1-Köylümü sünüz?
2- Şehirlimi siniz?
3-Türkiyelimi siniz?
Önce Türkiyeliyim sonra şehirliyim sonra da köylüyüm hepimizin olduğu gibi herkesin bir ucu köye dayanıyor sonuçta..
Alıntı:
1-Soylumuzunuz?
2-Boylumusunuz?
3-Huylumusunuz?
Çok soylu,orta boylu,az huylu devamını alıntı bir şiirle tamamlayım..:Entusiasmado:

Ne cüceyim ne de uzun boyluyum
Kaşımaya kalkmazlarsa iyi huyluyum
Gariban biriyim amma asil soyluyum
Beni benden öğrenin ben buyum işte

Alıntı:
"Kargadan başka kuş tanımam" anlayışı içinde değilimdir.Yeniliklere açık,objektifimdir.
Sabit fikirli hiç değilimdir.Bu dünyada kargadan başka bolca kuş,deveden başka hayvan,Balinadan başka deniz canlıları olduğunu görebilicek kadar ufkum geniştir.

Alıntı:
1- Düşünüzü mü?
2- Gördüğünüzü mü?
3- Duyduğunuzu mu?
Düşümüde,gördüğümüde,duyduğumuda hayra yorar, şükrederim.

Çok güzel ve akıllıca sorulardı erkişi.Ben soruları algıladığım şekliyle cevapladım umarım sizin anladığınız /anlamadığınız şekliyle olmuşsa hoş görün. umarım merak ettiğiniz /etmediğiniz cevapları almışsınızdır.Teşekkür ederim...:Entusiasmado:

Konu doğangüneş tarafından (13-10-2008 Saat 08:25 PM ) değiştirilmiştir.
Alt 14-10-2008, 06:14 PM   #6
SUPER MODERATOR

Alıntı:
Eftelya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili doğangüneş bırkac soru da benden:)
-en son aldıgın hedıye?
-en son verdıgın hedıye?
-hayatında en cok ne olsun ıstıyorsun?
-kendınde eleştırdıgın taraflar?
-kendınde begendıgın taraflar?
-en büyük hayalın?
Alıntı:
-en son aldıgın hedıye?
Eşimden telefon aldım en son hediye..

Alıntı:
-en son verdıgın hedıye?
Küçük yavrucuklarıma kocaman bir bebek aldım.

Alıntı:
hayatında en cok ne olsun ıstıyorsun?
Hayatımda ne olmasını istiyorsam hepsi olmuştur.Sağolsun hayatımdaki hiç kimse beni hiçbirşey için engelleyip,yapacaklarımı engellemeye çalışmaz.Hep arkamda olurlar.

Alıntı:
kendınde eleştırdıgın taraflar?
Çok güzel soru teşekkür ederim eftelya..:Entusiasmado:

Ben değer verdiğim zaman birisine kendimden çok ödün veriyorum,sinirlenmem gereken bir durumda hemen belli etmiyorum alttan alıyorum fazlasıyla hemde.Biri beni üzse bile haksızsın diyemiyorum.Ve kafama birşeyi koyarsam onu mutlaka yaparım,yapmazsam rahat etmem.Bazen ani kararlar alabiliyorum bu huyumu hiç sevmiyorum.

Başkası düştü mü “çürük tahtaya basmasaydı” deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.
Cenab Şahabettin

Alıntı:
kendınde begendıgın taraflar?
Fazlasıyla hırslı ve azimliyimdir.Kendimle yarışırım bu huyuma bayılıyorum...

Alıntı:
en büyük hayalın?
Öss sınavını kazanmak ama hayal değil kazanıcam...

Teşekkürler eftelyacım güzel soruların için...:Entusiasmado:
Alt 29-10-2008, 01:57 AM   #7
Uye

simqe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NE KADAR BİLİRSEN BİL SÖYLEDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...

simqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyorsimqe çok gurur duyuyor

süpermeydanda neden süper modluğu bıraktın..
takip edemedim kusura bakma ama merak ettim...
simqe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-11-2008, 04:10 AM   #8
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İnsan iftirayı ancak önem vermemekle yenebilir. İftira edileni değil, edeni kirletir. (The Circle)

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
Teşekkürler saharaycım çok güzel sorulardı.Seninle ropörtaj etmek yapmak bir zevkti canım....

Senin verdiğin cevapları okumakta benim için çok keyifliydi.Özellikle erkişiye yazdığın cevaplara bayıldım...:)
Alt 05-11-2008, 06:07 PM   #9
Aktif Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

evet ropörtaj kurallarını yazmama gerek yok sanırım
müsade ederseniz bende birkaç sual sormak durumundayım...

sorularımı maddeler halinde sormanın sakıncası olmadığının kanaatindeyim..
soru1:bir toplum içerisinde maddeler halinde sorular sorulması vereceğiniz cevapları etkilermi

soru2:bu kadar çok konu açmayı nasıl başarıyorsunuz

soru3:bu kadar çok konu açmayı nasıl başarıyorsunuz

soru4:bu kadar çok konu açmayı nasıl başarıyorsunuz

kusura bakmayın üç kez sordum çünki en az üç yetenek belirtmeniz gerekli olduğuna inanıyorum
tek bir sebeple bukadar konuyu kimse açamaz..

soru5:verdihiniz cevaplarda dikkatimi çeken iki cevap oldu çünki sadece bu ikisine uzun açıklayıcı cevaplar yazmışsınız...
birisi vefa üzerine olan..insanların çok vefasız olduğuna neden bukadar inanıyorsunuz...

soru6:bu vefasızlığın nedeni sizce ne olabilir..

soru7:diğer dikkatimi çeken cevapta kendinizi eleştirdiğiniz anlamında...
.Ben değer verdiğim zaman birisine kendimden çok ödün veriyorum,sinirlenmem gereken bir durumda hemen belli etmiyorum alttan alıyorum fazlasıyla hemde.Biri beni üzse bile haksızsın diyemiyorum
sürekli ben yapıyorum diyorsunuz ..
acaba kendinizi yani duygu ve düşüncelerinizi çok dinleyen birimisiniz..

soru8:sizi admin olarak tekrar görmek istiyoruz desek ne dersiniz...

soru9:çok fazla soru sordummu...?

daha renkli ropörtajlar dileğim ile...
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-11-2008, 11:39 PM   #10
SUPER MODERATOR

Alıntı:
simqe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
süpermeydanda neden süper modluğu bıraktın..
takip edemedim kusura bakma ama merak ettim...
Yüksel abi ozaman öyle uygun görmüştü simge...:Entusiasmado:

Teşekkür ederim...:Entusiasmado:

Seçenekler
Stil