![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Röportajlar forumu içinde "carpediemcan ile röportaj" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ne tarz giyimden hoşlanırsın? carpediemcan'a göre sevginin tanımı nedir? Hayatındaki olmassa olmazların nelerdir? cevapların için şimdiden teşekkürler,iyi forumlar...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediemcan ile röportaj Ne tarz giyimden hoşlanırsın? carpediemcan'a göre sevginin tanımı nedir? Hayatındaki olmassa olmazların nelerdir? cevapların için şimdiden teşekkürler,iyi forumlar.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediemcan ile röportaj Alıntı:
spor giyinmekten hoşlanan bir insanım ama işim gereği örnek olmam gereken çok insan olduğu için klasik giyiseler içindeyim... carpediem biliyorsunuzki anınıyaşa demek.sevgiyi ben bu anlamda yaşamıyorum.sevgim benim için çok değerlidir herkese sunamam(özel anlamda).çünki sevdikten sonra vazgeçmem imkansıza yakındır. işim olmazsa olmaz.ailem dostum en ön sıralarda tabiki..birde hayatımda kimse bana yasak koymayacak yaparsam sevgi için yaparım.. | |
| | |
| | #13 |
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediemcan ile röportaj öncelikle seninle bir röportaj yapılsın görürüsün sen:)))) hayatımda düşündümde çok pişmanlık duyduğum bir şey yok ama aklıma ablamın düğününe katılmadığım geldi(iki düğün yapmıştı erkek tarfındakine gimemiştim)finallerim vardı keşke kalsaydım okulda da gitseydim... bir insanı üüzyorsam mutlaka bir sebebi vardır.bu sebebi öğrenmesi için ona zaman sunarım sesiz kalarak... denizi olan bir şehirde yaşamak ve çocuklarımı doğurmak isterim hep hatta köy desek daha iyi olur ama ismi yok henüz.. şu aralar her sıklıkla geziyorum arkadaşım iş müsade ettiği sürece dünya turu atarım genede yorulmam. tiyaroya gitmeyi konserlere gitmeyi önemli yazarların kitap günlerini takip etmeye çalışıyorum.. beğenmediğim özelliğim hmm narsist değilim tabi ama çabuk sinirlenip çabuk yelkenleri indirmemi sevmiyorum. ilk bakışım karşımdakinde temiz olması.dişleri ayakkabıları çorabı .tabi gözlerde ruhun aynası... Ankara da yaşamak çok da zor değil arkadaşım memur şehri.çok güzel bir yer eskiden vardı şimdi hepsi bozuldu ama semt olarak bayrak garnizonu kenede yoksa ilk aklıma gelen yerlerden oldu.oran tarafında oturuyorum orayıda seviyorum gerçi... sigara içmem ama alkol kullanırım.bi gün içeriz beraber:))(gerçi içmen taraftarı deilim) yakın arkadaşımın içten olması kadar güzel bir şey var mı.her insanın oratk bir yanı var pusucu kurt..bak tayyiple bile 2 gözümüz ortak:)) akrep burcuyum.işime gelirse inanırım:)ii olan tüm özelliklerini taşırım..:)) kapat falını hemen bakayım..:))))) |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediemcan ile röportaj issiz bir adada yasayacaksin adem(mustakbel damat) de yaninda ilk yanina alacagin 3 sey ne olurdu 1- 2- 3- |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: carpediemcan ile röportaj kütüphanem laptop um helikopter satın alırdım:)yan adaları gezmek için:) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| carpediemcan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |